Malmö city again

today var jag i skolan, kom dock lite försent och gick hem 3 timmar innan vi slutade. Orkade inte stanna kvar så jag gick hem och sov istället, vaknade vid 6 tiden och sedan dess har jag bara kollat tv. Malin kom förbi en stund vid tio tiden, vi satt och pratade om massa saker som händer just nu. Det ska alltid finnas något problem hela tiden.

Imorgon ska jag upp tidigt, kommer bli svårt eftersom jag kommer inte somna förens sent ikväll för jag sov i tre timmar tidigare idag. Men upp ska jag iaf, för våran klass ska åka till Malmö, Rosengård. Vi ska besöka 3 olika förskolor och se hur dem arbetar och fungerar eftersom det finns så många som inte talar svenska där. Vi får även lite egen tid då ska jag kanske träffa någon kompis, inte säkert. Vi åker redan vid 8 på morgonen och är hemma 8-9 så blir dåligt med uppdatering imorgon för min iphone funkar inte som den vill så det går inte att uppdatera från den. Men hoppas att dagen blir rolig, tror dock inte det kommer bli så för Malmö ger mig dåliga vibbar nu.


Nu ska jag starta en film och försöka sova, godnatt ♥


i got soul but i'm not a soldier


god night

Har precis haft ett långt telefonsamtal med malin och jag är så trött nu så att jag håller på att somna framför datorn, men ville lägga in en bild på mig och malin när vi precis kommit fram till hotellet, osminkade och trötta. Nu ska jag sova, godnatt ♥

 


another lessen learnt

You ask me why I like him, and right now i ask myself the same question.

Man ska aldrig tro att en kille är speciell, för i slutändan visar det sig att han är precis som alla andra. Jag förstår inte att jag har kunnat vara så dum och blind att inte se vad det är som har pågått. Från att vara helt underbar när man ses men sedan bli en främmande person, även fall vi träffades flera gånger såg jag aldrig sanningen, men nu vet jag. Att du inte kunde säga som det var? Allt du har sagt, de var tydligen bara tomma ord. Du är så självisk du tänker endast på dig själv och ingen i din omgivning det är bara du du du och du, ingen annan. Jag blev förvirrad och nedstämd när jag fick reda på hur det var, men samtidigt jävligt glad för nu kommer jag inte ägna en enda sekund till på dig. Kommer inte träffa dig mera, ringa eller smsa. Du är inte värd min tid. Du går ditt håll och jag går mitt. Men jag önskar att samma sak som du har gjort mot mig kommer hända dig någon dag, och att du känner likadant som jag gjorde för dig. karma is a bitch!


crazy night

All the crazy shit I did tonight, those will be the best memories

Denna helgen har varit otrolig! Det måste göras om, eller vad säger du malin? Eftersom det inte blev så mycket bloggande när jag var i malmö så kommer en liten summering! När vi tog bussen till entré så satt några arabiska tjejer på bussen som inte visade någon respekt, de skrek och sjöng över hela bussen och var helt enkelt allmänt störiga. Men till sist blev dem utslängda och då skrek dem hora och massa andra svordommar till busschaffören, brist på respekt. När vi kom fram till entré så åt vi på någon resturang, jag minns inte namnet men det blev iaf kyckling filé och pommes. Därefter blev de shopping och hem mot hotellet. Vi gick inom coop forum för att handla utblandning och smått och gott inför kvällen. När vi hade varit inne i rummet en stund och bara tog de lugnt så ducschade vi sedan blev de lite egen spa, ansiktsmask m.m. Klockan hade börjat närma sig nio och då hämtade Leonardo och hans kompis Amir oss för att åka vidare till Amir's place där det skulle bli fest. Dock blev de inte så, vi kollade på tv och drack någon drink sedan begav jag och Malin oss vidare. Malin kom med förslaget att vi skulle gå till hotellet från söderkulla och hon var hundra procent säker på att hon kunde vägen, vi gick någon kilometer sedan söter vi på två killkompisar. Resten av kvällen spenderades med dem och vad som hände orkar jag inte berätta för skulle behövt skriva en hel roman då. Men det var höjdpunken på hela dagen iaf. jag hade riktigt roligt & det tror jag malin också hade!

Vi kom tillbaka till hotellet vid fyra på morgonen ungefär, då bänkade vi oss i sängen och kollade på Den onda cirkeln, det blev inte så mycket kollande för vi kunde kanppt hålla ögonen öppna så det blev att vi stängde av tvn och sov istället. Idag checkade vi ut vid 12 tiden så vi tog en taxi till centralen och låste in våran packning sedan promenerade vi till stan och åt Mc donalds och gick i affärer. Runt tre tiden blev det en fika på espresso house, där jag tog en kladdkaka. Im so chocolicious! Sedan träffade vi min BFF visar, mmm haha. Vi åkte runt malmö och tog en runda i stan innan vi åkte till centralen. Jag älskar den killen, han är världens roligaste och någon snällare får man nog leta efter. My bff, best friends forever and never ends haha!

Nu är jag dock hemma, ville vara kvar en natt till men går inte pga malin jobbar och jag har skola, men på tisdag åker jag dit igen fast med klassen. Då blir det kul kul med min favorit, Malin! Nu ska jag knarka in wikipedia och förhoppnings vis hittar jag någonting där om Olle Bolle och mina kära ankor. haha nej skämt och sidor det är nog bara malin som förstår vad jag menar. Bilder från i helgen kommer imorgon.

Hoppas ni har haft en lika bra helg som mig, för min har varit helt lovely!

Malmö baby!

Gud vad seg man var i morse när mobilen ringde runt 6 tiden, men upp kom vi iallafall. Mamma körde oss till tågstationen vid halv sju, på tåget så kollade vi på Alice i underlandet, den var faktiskt bra. Världens sötaste kille satt på tåget med sin pappa, han var ca 6 år gammal. Gud ville bara pussa sönder honom. När vi kom fram till Malmö så ösregnade det men vi gick till hansa companiet för att shoppa lite kläde och sprit, det blev smirnoff apple som vi ska dricka senare ikväll. Sedan gå vidare till Möllan där jag gjorde mina naglar, riktigt bra blev dem! Efter jag hade gjort klart mina naglar så tog vi bussen till hotellet, vi bor på 8:e våningen man ser hela öresundsbron och har en riktigt sexig utsikt, massa snygga killar som tränar fotboll vid stadion, yummi!. Ett relativt fint hotell och rummen var okej. Vi köpte internet så vi kunde blogga men detta internet kan man bara slänga rakt ut, för det är så himla sent så det inte är sant.

Nu ska vi ta på ytterkläderna och springa ner till bussen för vi ska till Entré och äta lite mat, uppdaterar förmodligen när vi kommer tillbaks. Hörs sedan, puss ♥

Pim Igelhammar ♥

Pim, du lämnade världen alldeles för tidigt, Det går inte en enda dag utan att vi tänker på dig. Jag vet att du lever genom din lillebror Tille. Det är så orättvist varför det var just du,I wish that i could build a stairway to heaven so i could bring you back home.

Vi älskar dig flicka lilla, vila i frid
 ♥♥



Ingen förstod vart du blev av
men fast din vagga är en grav
tror jag du fann en öppen dörr
som barnen gör
Till rum med änglar att få se
dom lär dig leka, ser dig le
Åh, om jag kunde vara med!
Det är dig jag älskar

Det är dig jag älskar!
Och en gång skall tystnad
ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Ingen är vackrare än du
för du har himmelsk klädnad nu
Du som är mammas sorg och skatt
jag ber i natt
När du hör vita vingars sus
be att två änglar tar ditt ljus
ner till min mardröms mörka hus
Jag vill alltid älska!

Jag skall aldrig glömma
Och en gång skall tystnad
få ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Bortom allt jag drömt
finns du nånstans gömd
Aldrig blir du glömd
Inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Det är dig jag älskar
Det är dig jag älskar
Och en gång skall tårar
få ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

Bortom allt jag drömt
finns du nånstans gömd
Aldrig blir du glömd
Inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

Jag vill alltid älska
aldrig glömma
Jag vill alltid älska dig!

Inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

skåne trip

klockan börjar närma sig 1 tiden och nu borde jag egentligen sova, ska upp cid 6 tiden imorgon för att fixa inför Malmö imorgon, tåget går klockan sju imorgon på morgonen. Vi är framme vid 9 då vi ska shoppa lite sedan blir det manikyr och inchecking på hotellet som vi ska bo på. Resten av kvällen blir som den blir, Malin tar med sig sin dator och förhoppningsvis finns det internet där så vi kan blogga. Men nu ska jag slita mig från datorn och kolla på någon film som går på kanal 5 har jag för mig. hörs imorgon, natti!! ♥

at malins place

Det har varit lite dåligt med uppdatering igår och idag pga brist på ork och tid. Men nu ska det bli ändring på de inför helgen, för denna helgen kommer att bli helt awsome!

Just nu befinner jag mig hemma hos Mawlien, hon springer runt hela huset och fixar tvätt och 1000 andra saker. Vi väntar på att tvätten ska bli klar för att sedan bege oss hem till mig :) Medan malin håller på att fixa och trixa så sitter jag och pratar med hennes sötaste lillebror, han ska bli min när han är några år äldre. Nu ska jag hjälpa malin med saker, skriver när vi är hemma hos mig. Puss så länge ♥


en lista

vad heter du? Erika Johansson
vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Elina är fint
vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Emelie
vilket stjärntecken är du? Jungfru
Är du i ett förhållande? Nej
vart bor du? Halmstad
bott utomlands? Nej
flyttat antal gånger? 7 gånger
Vart har du bott någonstans? Halmstad, Trollhättan och Malmö
vart skulle du vilja bo? I en egen lägenhet i Malmö
vilken skolklass? andra året på Barn och fritid
vad vill du jobba med när du blir äldre? barn med funktionshinder
hur lång är du? 174 cm ungefär, är jätte lång.
hårfärg och frisyr? rakt, långt, brunt och uppklippt.
ögonfärg? Blå/Gröna
mest nöjd med? mitt hår
skostorlek? 39
glasögon? nej
har du några piercingar/tatueringar? Piercing i läppen och tungan
favorit filmer? My sisters keeper & A walk to remember
favorit låtar? R&B
favorit årstider? Sommaren och våren
favorit djur? Hund
favorit färg? Alla neutrala färger
favorit parfym Burberry London
favorit tv-program? True blood & How i meet you mother
favorit ämne i skolan? Samhällskunskap
vad använder du just nu för jacka?  svart parkas, svart vårjacka
vad använder du just nu för skor? Svarta stövlar eller sneakers
favoritfärg på kläder? Neutrala färger
favoritaffärer? New yorker, gina m.m
är ditt rum stort, litet eller mitt emellan? rätt så stort, mellan.
vilken färg på tapeterna? ljusgrå
vilka färger går rummet i i övrigt? Svart, vitt och grått.
favoritmöbel i rummet och varför? min säng och spegel
vad vill du ändra där inne? större garderob
vad har du där inne av följande:
tv? ja
video/dvd? ja
dator? ja
stereo? ja
telefon? nej
vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? En lekplats och lägenheter
vem förutom du brukar sova i din säng? ;)
När var du senast på sjukhus och varför? Den 23 januari, pims död. Vila i frid ♥
var har du i din jackficka just nu? busskort, tändare och nycklar
var har du i din handväska eller liknande just nu? läppglans, cigg, skolböcker, perfym och smink.
Vem kramade du senast? mami
Vem sov du med senast? Mawlien
Vem kysste du senast? min boy
vad är du beroende av? musik och vänner
vilket land kommer du i från? Sverige
vilken sorts lypsyl använder du? labello
har du nåt husdjur? Ja, tre katter
vad bor du i? Villa
Vem är din favorit? Tille ♥

I'm so happy

Jag är så himla glad just nu, längtar tills det blir helg. Min helg kommer att bli perfekt!


musik som väcker minnen ♥


T.A.T.u - gomenasai

O-town - All or nothing

Ricky - fall in love

eker brüder - schritt für schritt


en dag med Dardan

Mitt hår blev perfekt, det var bara luggen som blev lite för kort men de växer snart ut igen. När jag satt på bussen på väg hem så träffade jag Dardan, han följde med mig hem där vi satt vid datorn och rökte. Vi hade riktigt roligt. Dardan frågade om jag hade vax hemma för han ville vaxa sin mage, så jag tog fram vaxet och börja vaxa. Han skrek som en hund och hoppade runt, ajaj jag tyckte synd om honom men om man vill vara fin så får man ta emot konsekvenserna, right? Grannarna trodde säkert att någon blev skjuten för allt väsen. Jag skrattade så jag fick ont i magen, jag trodde aldrig att han skulle våga vaxa men jag hade fel, jag vaxade på 3 ställen sedan gav han upp. Han tyckte smärtan var så stor så han skulle hem och raka magen istället. Som ni ser här nedan så finns de en bild på hans mage, det syns inte så mycket men det är tre små rutor, haha. Bilderna är suddiga pga att jag sitter på den stationära datorn, eftersom min laptop är på lagning.

Därefter lyssnade vi på musik och åt mat. Nu har han gått hem så jag ska ta och städa undan lite i mitt rum nu, later babes ♥


  

just some damn words

Hej folket! Idag hade jag endast två lektioner men jag låg hemma och sov istället, kunde inte slita mig från sängen för det blev att jag gick och la mig väldigt sent igår. Men nu har jag varit vaken några timmar och ska gå till stan med mamma för att luncha och klippa mig, skriver när jag är tillbaka ♥

My new diary

Har precis kollat på filmen couples retreat, den var fakitskt helt okej. Innan filmen så kom min Malin hit en stund, vi rökte och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag känner att hon nästan är som min egna dagbok, jag kan berätta allting för henne och hon lyssnar. Inte för att en dagbok lyssnar men ni förstår vad jag menar, hon dömmer mig inte för mina åsikter och berättar inte till någon annan vad jag säger. Alltså är Malin min nya dagbok, hon ska komma till mig varje dag innan jag går och lägger mig så ska jag "skriva" mina tankar, känslor och åsikter, haha. Det har jag bestämt, just so you know Malin.

Imorgon har jag endast två lektioner, Matte och Naturkunsap. Jag slutar klockan tolv och då hämtar mami mig på skolan för att vi ska åka in till stan och äta lunch innan hon åker till jobbet och jag går till frisören, ska göra en liten mini makeover. 

Nu ska jag försöka gå och lägga mig så jag kommer upp i tid imorgon bitti, Natti Natti ♥


No place in the world that can compare


home sweet home

I'm finally home! Som jag skrev igår så hade jag sovmorgon och den unyttjade jag rejält, jag gick inte upp från sängen förens 12. Så jag missade dock en lektion, annars har skolan varit lugn och skön. Hade bara två lektioner, Engelska och svenska. Hann inte att blir klar med en uppgift på svenskan så ska snart slita mig från datorn och göra klart den. Efter skolan vandrade jag och malin till stan och åt pizza sen särade vi på oss när jag tog bussen hem och hon bussen till sitt jobb. På bussen träffade jag en gammal vän till mig, han berättade att han skulle bli pappa i Juni och att han är nygift. Blir glad att det har gått så bra för honom!

Lite senare idag ska jag skicka in min laptop på lagning och förhoppnings vis träffa min Malin! Nu ska jag inte sitta här utan ska ta fram skolböckerna och bli smart. Later babes ♥


update

Godkväll folket! Har precis gått bort från tv:n och nu sitter jag vid datorn, kollade på Håkans Bar och Svenska Hollywood fruar. När jag tittade på Håkans Bar så blir jag riktigt sugen på att åka till Thailand, nackdelen är bara att det kostar så mycket. Och jag eftersom jag inte har något jobb, söker sommarjobb för fullt och dem pengarna jag väl sparar och tjänar måste jag spara till körkortet och min Turkietresa i augusti, så detta året blir det nog ingen Thailand för min del. Men nästa år ska jag förhoppningsvis ha råd att åka dit med familjen eller fixa ett gäng tjejer som åker.

Igår kom jag och malin till sängs ganska sent, men jag klarade av att gå upp när klockan ringde vid 7. Malin började inte jobba förens klockan två så jag lät henne sova lite längre. Skolan var lika tråkig som vanligt, men vännerna gör att det blir roligt. Vi hade en lång håla som varade nästan två timmar så jag, Malin, Sebastian och petra tog en liten biltur runt i Halmstad, eftersom Petra nyss tagit körkort. Mamma hämtade upp mig på skolan och vi körde och handlade ingredienser till kladdkaka. Dock blev den inte så lyckad men den gick och äta. I'm so chocolicous !

Imorgon har jag sovmorgon till klockan 12, thank good! Känner att jag verkligen behöver att sova ut ordentligt så ska ta en sista cigg strax och ringa min boy sedan blir det skönhetsömn för min del. hörs imorgon, sleep tight ♥


They say when two become one that's love

Once upan a time you were with me, and now you're only a dram. So i hold you a night
in this fairytale where our love is made belive. Then I wake up to see I'm alone in what
we used to call our room. So all thats left for me to do is keep on dreaming of you


Life is better then good

En ny start, en ny Erika och en ny design. Jag har bestämmt mig för att ta tag i bloggandet och nu känns det som rätt tillfälle, hoppas att ni kommer att gilla det ni ser! :)

Idag vaknade jag och Malin vid 12 av att mamma hade lagat tacos. Vid 15 åkte Malin och jobbade och då kom Mawlien hit. Blev en del prat om allt mellan himmel och jord, sedan gick vi till ICA och köpte med oss massa gott som vi myst med ikväll till Alice i underlandet, som vi dock inte såg klart då annat dök upp.

Nu ska jag och Mawlien krypa ner i min säng och få oss lite sömn, imorgon väntar en ny dag med skola. Sovgott! ♥



Right now!


RSS 2.0
eriqaah -

Malmö city again

today var jag i skolan, kom dock lite försent och gick hem 3 timmar innan vi slutade. Orkade inte stanna kvar så jag gick hem och sov istället, vaknade vid 6 tiden och sedan dess har jag bara kollat tv. Malin kom förbi en stund vid tio tiden, vi satt och pratade om massa saker som händer just nu. Det ska alltid finnas något problem hela tiden.

Imorgon ska jag upp tidigt, kommer bli svårt eftersom jag kommer inte somna förens sent ikväll för jag sov i tre timmar tidigare idag. Men upp ska jag iaf, för våran klass ska åka till Malmö, Rosengård. Vi ska besöka 3 olika förskolor och se hur dem arbetar och fungerar eftersom det finns så många som inte talar svenska där. Vi får även lite egen tid då ska jag kanske träffa någon kompis, inte säkert. Vi åker redan vid 8 på morgonen och är hemma 8-9 så blir dåligt med uppdatering imorgon för min iphone funkar inte som den vill så det går inte att uppdatera från den. Men hoppas att dagen blir rolig, tror dock inte det kommer bli så för Malmö ger mig dåliga vibbar nu.


Nu ska jag starta en film och försöka sova, godnatt ♥


i got soul but i'm not a soldier


god night

Har precis haft ett långt telefonsamtal med malin och jag är så trött nu så att jag håller på att somna framför datorn, men ville lägga in en bild på mig och malin när vi precis kommit fram till hotellet, osminkade och trötta. Nu ska jag sova, godnatt ♥

 


another lessen learnt

You ask me why I like him, and right now i ask myself the same question.

Man ska aldrig tro att en kille är speciell, för i slutändan visar det sig att han är precis som alla andra. Jag förstår inte att jag har kunnat vara så dum och blind att inte se vad det är som har pågått. Från att vara helt underbar när man ses men sedan bli en främmande person, även fall vi träffades flera gånger såg jag aldrig sanningen, men nu vet jag. Att du inte kunde säga som det var? Allt du har sagt, de var tydligen bara tomma ord. Du är så självisk du tänker endast på dig själv och ingen i din omgivning det är bara du du du och du, ingen annan. Jag blev förvirrad och nedstämd när jag fick reda på hur det var, men samtidigt jävligt glad för nu kommer jag inte ägna en enda sekund till på dig. Kommer inte träffa dig mera, ringa eller smsa. Du är inte värd min tid. Du går ditt håll och jag går mitt. Men jag önskar att samma sak som du har gjort mot mig kommer hända dig någon dag, och att du känner likadant som jag gjorde för dig. karma is a bitch!


crazy night

All the crazy shit I did tonight, those will be the best memories

Denna helgen har varit otrolig! Det måste göras om, eller vad säger du malin? Eftersom det inte blev så mycket bloggande när jag var i malmö så kommer en liten summering! När vi tog bussen till entré så satt några arabiska tjejer på bussen som inte visade någon respekt, de skrek och sjöng över hela bussen och var helt enkelt allmänt störiga. Men till sist blev dem utslängda och då skrek dem hora och massa andra svordommar till busschaffören, brist på respekt. När vi kom fram till entré så åt vi på någon resturang, jag minns inte namnet men det blev iaf kyckling filé och pommes. Därefter blev de shopping och hem mot hotellet. Vi gick inom coop forum för att handla utblandning och smått och gott inför kvällen. När vi hade varit inne i rummet en stund och bara tog de lugnt så ducschade vi sedan blev de lite egen spa, ansiktsmask m.m. Klockan hade börjat närma sig nio och då hämtade Leonardo och hans kompis Amir oss för att åka vidare till Amir's place där det skulle bli fest. Dock blev de inte så, vi kollade på tv och drack någon drink sedan begav jag och Malin oss vidare. Malin kom med förslaget att vi skulle gå till hotellet från söderkulla och hon var hundra procent säker på att hon kunde vägen, vi gick någon kilometer sedan söter vi på två killkompisar. Resten av kvällen spenderades med dem och vad som hände orkar jag inte berätta för skulle behövt skriva en hel roman då. Men det var höjdpunken på hela dagen iaf. jag hade riktigt roligt & det tror jag malin också hade!

Vi kom tillbaka till hotellet vid fyra på morgonen ungefär, då bänkade vi oss i sängen och kollade på Den onda cirkeln, det blev inte så mycket kollande för vi kunde kanppt hålla ögonen öppna så det blev att vi stängde av tvn och sov istället. Idag checkade vi ut vid 12 tiden så vi tog en taxi till centralen och låste in våran packning sedan promenerade vi till stan och åt Mc donalds och gick i affärer. Runt tre tiden blev det en fika på espresso house, där jag tog en kladdkaka. Im so chocolicious! Sedan träffade vi min BFF visar, mmm haha. Vi åkte runt malmö och tog en runda i stan innan vi åkte till centralen. Jag älskar den killen, han är världens roligaste och någon snällare får man nog leta efter. My bff, best friends forever and never ends haha!

Nu är jag dock hemma, ville vara kvar en natt till men går inte pga malin jobbar och jag har skola, men på tisdag åker jag dit igen fast med klassen. Då blir det kul kul med min favorit, Malin! Nu ska jag knarka in wikipedia och förhoppnings vis hittar jag någonting där om Olle Bolle och mina kära ankor. haha nej skämt och sidor det är nog bara malin som förstår vad jag menar. Bilder från i helgen kommer imorgon.

Hoppas ni har haft en lika bra helg som mig, för min har varit helt lovely!

Malmö baby!

Gud vad seg man var i morse när mobilen ringde runt 6 tiden, men upp kom vi iallafall. Mamma körde oss till tågstationen vid halv sju, på tåget så kollade vi på Alice i underlandet, den var faktiskt bra. Världens sötaste kille satt på tåget med sin pappa, han var ca 6 år gammal. Gud ville bara pussa sönder honom. När vi kom fram till Malmö så ösregnade det men vi gick till hansa companiet för att shoppa lite kläde och sprit, det blev smirnoff apple som vi ska dricka senare ikväll. Sedan gå vidare till Möllan där jag gjorde mina naglar, riktigt bra blev dem! Efter jag hade gjort klart mina naglar så tog vi bussen till hotellet, vi bor på 8:e våningen man ser hela öresundsbron och har en riktigt sexig utsikt, massa snygga killar som tränar fotboll vid stadion, yummi!. Ett relativt fint hotell och rummen var okej. Vi köpte internet så vi kunde blogga men detta internet kan man bara slänga rakt ut, för det är så himla sent så det inte är sant.

Nu ska vi ta på ytterkläderna och springa ner till bussen för vi ska till Entré och äta lite mat, uppdaterar förmodligen när vi kommer tillbaks. Hörs sedan, puss ♥

Pim Igelhammar ♥

Pim, du lämnade världen alldeles för tidigt, Det går inte en enda dag utan att vi tänker på dig. Jag vet att du lever genom din lillebror Tille. Det är så orättvist varför det var just du,I wish that i could build a stairway to heaven so i could bring you back home.

Vi älskar dig flicka lilla, vila i frid
 ♥♥



Ingen förstod vart du blev av
men fast din vagga är en grav
tror jag du fann en öppen dörr
som barnen gör
Till rum med änglar att få se
dom lär dig leka, ser dig le
Åh, om jag kunde vara med!
Det är dig jag älskar

Det är dig jag älskar!
Och en gång skall tystnad
ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Ingen är vackrare än du
för du har himmelsk klädnad nu
Du som är mammas sorg och skatt
jag ber i natt
När du hör vita vingars sus
be att två änglar tar ditt ljus
ner till min mardröms mörka hus
Jag vill alltid älska!

Jag skall aldrig glömma
Och en gång skall tystnad
få ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Bortom allt jag drömt
finns du nånstans gömd
Aldrig blir du glömd
Inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Det är dig jag älskar
Det är dig jag älskar
Och en gång skall tårar
få ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

Bortom allt jag drömt
finns du nånstans gömd
Aldrig blir du glömd
Inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

Jag vill alltid älska
aldrig glömma
Jag vill alltid älska dig!

Inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

skåne trip

klockan börjar närma sig 1 tiden och nu borde jag egentligen sova, ska upp cid 6 tiden imorgon för att fixa inför Malmö imorgon, tåget går klockan sju imorgon på morgonen. Vi är framme vid 9 då vi ska shoppa lite sedan blir det manikyr och inchecking på hotellet som vi ska bo på. Resten av kvällen blir som den blir, Malin tar med sig sin dator och förhoppningsvis finns det internet där så vi kan blogga. Men nu ska jag slita mig från datorn och kolla på någon film som går på kanal 5 har jag för mig. hörs imorgon, natti!! ♥

at malins place

Det har varit lite dåligt med uppdatering igår och idag pga brist på ork och tid. Men nu ska det bli ändring på de inför helgen, för denna helgen kommer att bli helt awsome!

Just nu befinner jag mig hemma hos Mawlien, hon springer runt hela huset och fixar tvätt och 1000 andra saker. Vi väntar på att tvätten ska bli klar för att sedan bege oss hem till mig :) Medan malin håller på att fixa och trixa så sitter jag och pratar med hennes sötaste lillebror, han ska bli min när han är några år äldre. Nu ska jag hjälpa malin med saker, skriver när vi är hemma hos mig. Puss så länge ♥


en lista

vad heter du? Erika Johansson
vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Elina är fint
vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Emelie
vilket stjärntecken är du? Jungfru
Är du i ett förhållande? Nej
vart bor du? Halmstad
bott utomlands? Nej
flyttat antal gånger? 7 gånger
Vart har du bott någonstans? Halmstad, Trollhättan och Malmö
vart skulle du vilja bo? I en egen lägenhet i Malmö
vilken skolklass? andra året på Barn och fritid
vad vill du jobba med när du blir äldre? barn med funktionshinder
hur lång är du? 174 cm ungefär, är jätte lång.
hårfärg och frisyr? rakt, långt, brunt och uppklippt.
ögonfärg? Blå/Gröna
mest nöjd med? mitt hår
skostorlek? 39
glasögon? nej
har du några piercingar/tatueringar? Piercing i läppen och tungan
favorit filmer? My sisters keeper & A walk to remember
favorit låtar? R&B
favorit årstider? Sommaren och våren
favorit djur? Hund
favorit färg? Alla neutrala färger
favorit parfym Burberry London
favorit tv-program? True blood & How i meet you mother
favorit ämne i skolan? Samhällskunskap
vad använder du just nu för jacka?  svart parkas, svart vårjacka
vad använder du just nu för skor? Svarta stövlar eller sneakers
favoritfärg på kläder? Neutrala färger
favoritaffärer? New yorker, gina m.m
är ditt rum stort, litet eller mitt emellan? rätt så stort, mellan.
vilken färg på tapeterna? ljusgrå
vilka färger går rummet i i övrigt? Svart, vitt och grått.
favoritmöbel i rummet och varför? min säng och spegel
vad vill du ändra där inne? större garderob
vad har du där inne av följande:
tv? ja
video/dvd? ja
dator? ja
stereo? ja
telefon? nej
vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? En lekplats och lägenheter
vem förutom du brukar sova i din säng? ;)
När var du senast på sjukhus och varför? Den 23 januari, pims död. Vila i frid ♥
var har du i din jackficka just nu? busskort, tändare och nycklar
var har du i din handväska eller liknande just nu? läppglans, cigg, skolböcker, perfym och smink.
Vem kramade du senast? mami
Vem sov du med senast? Mawlien
Vem kysste du senast? min boy
vad är du beroende av? musik och vänner
vilket land kommer du i från? Sverige
vilken sorts lypsyl använder du? labello
har du nåt husdjur? Ja, tre katter
vad bor du i? Villa
Vem är din favorit? Tille ♥

I'm so happy

Jag är så himla glad just nu, längtar tills det blir helg. Min helg kommer att bli perfekt!


musik som väcker minnen ♥


T.A.T.u - gomenasai

O-town - All or nothing

Ricky - fall in love

eker brüder - schritt für schritt


en dag med Dardan

Mitt hår blev perfekt, det var bara luggen som blev lite för kort men de växer snart ut igen. När jag satt på bussen på väg hem så träffade jag Dardan, han följde med mig hem där vi satt vid datorn och rökte. Vi hade riktigt roligt. Dardan frågade om jag hade vax hemma för han ville vaxa sin mage, så jag tog fram vaxet och börja vaxa. Han skrek som en hund och hoppade runt, ajaj jag tyckte synd om honom men om man vill vara fin så får man ta emot konsekvenserna, right? Grannarna trodde säkert att någon blev skjuten för allt väsen. Jag skrattade så jag fick ont i magen, jag trodde aldrig att han skulle våga vaxa men jag hade fel, jag vaxade på 3 ställen sedan gav han upp. Han tyckte smärtan var så stor så han skulle hem och raka magen istället. Som ni ser här nedan så finns de en bild på hans mage, det syns inte så mycket men det är tre små rutor, haha. Bilderna är suddiga pga att jag sitter på den stationära datorn, eftersom min laptop är på lagning.

Därefter lyssnade vi på musik och åt mat. Nu har han gått hem så jag ska ta och städa undan lite i mitt rum nu, later babes ♥


  

just some damn words

Hej folket! Idag hade jag endast två lektioner men jag låg hemma och sov istället, kunde inte slita mig från sängen för det blev att jag gick och la mig väldigt sent igår. Men nu har jag varit vaken några timmar och ska gå till stan med mamma för att luncha och klippa mig, skriver när jag är tillbaka ♥

My new diary

Har precis kollat på filmen couples retreat, den var fakitskt helt okej. Innan filmen så kom min Malin hit en stund, vi rökte och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag känner att hon nästan är som min egna dagbok, jag kan berätta allting för henne och hon lyssnar. Inte för att en dagbok lyssnar men ni förstår vad jag menar, hon dömmer mig inte för mina åsikter och berättar inte till någon annan vad jag säger. Alltså är Malin min nya dagbok, hon ska komma till mig varje dag innan jag går och lägger mig så ska jag "skriva" mina tankar, känslor och åsikter, haha. Det har jag bestämt, just so you know Malin.

Imorgon har jag endast två lektioner, Matte och Naturkunsap. Jag slutar klockan tolv och då hämtar mami mig på skolan för att vi ska åka in till stan och äta lunch innan hon åker till jobbet och jag går till frisören, ska göra en liten mini makeover. 

Nu ska jag försöka gå och lägga mig så jag kommer upp i tid imorgon bitti, Natti Natti ♥


No place in the world that can compare


home sweet home

I'm finally home! Som jag skrev igår så hade jag sovmorgon och den unyttjade jag rejält, jag gick inte upp från sängen förens 12. Så jag missade dock en lektion, annars har skolan varit lugn och skön. Hade bara två lektioner, Engelska och svenska. Hann inte att blir klar med en uppgift på svenskan så ska snart slita mig från datorn och göra klart den. Efter skolan vandrade jag och malin till stan och åt pizza sen särade vi på oss när jag tog bussen hem och hon bussen till sitt jobb. På bussen träffade jag en gammal vän till mig, han berättade att han skulle bli pappa i Juni och att han är nygift. Blir glad att det har gått så bra för honom!

Lite senare idag ska jag skicka in min laptop på lagning och förhoppnings vis träffa min Malin! Nu ska jag inte sitta här utan ska ta fram skolböckerna och bli smart. Later babes ♥


update

Godkväll folket! Har precis gått bort från tv:n och nu sitter jag vid datorn, kollade på Håkans Bar och Svenska Hollywood fruar. När jag tittade på Håkans Bar så blir jag riktigt sugen på att åka till Thailand, nackdelen är bara att det kostar så mycket. Och jag eftersom jag inte har något jobb, söker sommarjobb för fullt och dem pengarna jag väl sparar och tjänar måste jag spara till körkortet och min Turkietresa i augusti, så detta året blir det nog ingen Thailand för min del. Men nästa år ska jag förhoppningsvis ha råd att åka dit med familjen eller fixa ett gäng tjejer som åker.

Igår kom jag och malin till sängs ganska sent, men jag klarade av att gå upp när klockan ringde vid 7. Malin började inte jobba förens klockan två så jag lät henne sova lite längre. Skolan var lika tråkig som vanligt, men vännerna gör att det blir roligt. Vi hade en lång håla som varade nästan två timmar så jag, Malin, Sebastian och petra tog en liten biltur runt i Halmstad, eftersom Petra nyss tagit körkort. Mamma hämtade upp mig på skolan och vi körde och handlade ingredienser till kladdkaka. Dock blev den inte så lyckad men den gick och äta. I'm so chocolicous !

Imorgon har jag sovmorgon till klockan 12, thank good! Känner att jag verkligen behöver att sova ut ordentligt så ska ta en sista cigg strax och ringa min boy sedan blir det skönhetsömn för min del. hörs imorgon, sleep tight ♥


They say when two become one that's love

Once upan a time you were with me, and now you're only a dram. So i hold you a night
in this fairytale where our love is made belive. Then I wake up to see I'm alone in what
we used to call our room. So all thats left for me to do is keep on dreaming of you


Life is better then good

En ny start, en ny Erika och en ny design. Jag har bestämmt mig för att ta tag i bloggandet och nu känns det som rätt tillfälle, hoppas att ni kommer att gilla det ni ser! :)

Idag vaknade jag och Malin vid 12 av att mamma hade lagat tacos. Vid 15 åkte Malin och jobbade och då kom Mawlien hit. Blev en del prat om allt mellan himmel och jord, sedan gick vi till ICA och köpte med oss massa gott som vi myst med ikväll till Alice i underlandet, som vi dock inte såg klart då annat dök upp.

Nu ska jag och Mawlien krypa ner i min säng och få oss lite sömn, imorgon väntar en ny dag med skola. Sovgott! ♥



Right now!


RSS 2.0
eriqaah -

Malmö city again

today var jag i skolan, kom dock lite försent och gick hem 3 timmar innan vi slutade. Orkade inte stanna kvar så jag gick hem och sov istället, vaknade vid 6 tiden och sedan dess har jag bara kollat tv. Malin kom förbi en stund vid tio tiden, vi satt och pratade om massa saker som händer just nu. Det ska alltid finnas något problem hela tiden.

Imorgon ska jag upp tidigt, kommer bli svårt eftersom jag kommer inte somna förens sent ikväll för jag sov i tre timmar tidigare idag. Men upp ska jag iaf, för våran klass ska åka till Malmö, Rosengård. Vi ska besöka 3 olika förskolor och se hur dem arbetar och fungerar eftersom det finns så många som inte talar svenska där. Vi får även lite egen tid då ska jag kanske träffa någon kompis, inte säkert. Vi åker redan vid 8 på morgonen och är hemma 8-9 så blir dåligt med uppdatering imorgon för min iphone funkar inte som den vill så det går inte att uppdatera från den. Men hoppas att dagen blir rolig, tror dock inte det kommer bli så för Malmö ger mig dåliga vibbar nu.


Nu ska jag starta en film och försöka sova, godnatt ♥


i got soul but i'm not a soldier


god night

Har precis haft ett långt telefonsamtal med malin och jag är så trött nu så att jag håller på att somna framför datorn, men ville lägga in en bild på mig och malin när vi precis kommit fram till hotellet, osminkade och trötta. Nu ska jag sova, godnatt ♥

 


another lessen learnt

You ask me why I like him, and right now i ask myself the same question.

Man ska aldrig tro att en kille är speciell, för i slutändan visar det sig att han är precis som alla andra. Jag förstår inte att jag har kunnat vara så dum och blind att inte se vad det är som har pågått. Från att vara helt underbar när man ses men sedan bli en främmande person, även fall vi träffades flera gånger såg jag aldrig sanningen, men nu vet jag. Att du inte kunde säga som det var? Allt du har sagt, de var tydligen bara tomma ord. Du är så självisk du tänker endast på dig själv och ingen i din omgivning det är bara du du du och du, ingen annan. Jag blev förvirrad och nedstämd när jag fick reda på hur det var, men samtidigt jävligt glad för nu kommer jag inte ägna en enda sekund till på dig. Kommer inte träffa dig mera, ringa eller smsa. Du är inte värd min tid. Du går ditt håll och jag går mitt. Men jag önskar att samma sak som du har gjort mot mig kommer hända dig någon dag, och att du känner likadant som jag gjorde för dig. karma is a bitch!


crazy night

All the crazy shit I did tonight, those will be the best memories

Denna helgen har varit otrolig! Det måste göras om, eller vad säger du malin? Eftersom det inte blev så mycket bloggande när jag var i malmö så kommer en liten summering! När vi tog bussen till entré så satt några arabiska tjejer på bussen som inte visade någon respekt, de skrek och sjöng över hela bussen och var helt enkelt allmänt störiga. Men till sist blev dem utslängda och då skrek dem hora och massa andra svordommar till busschaffören, brist på respekt. När vi kom fram till entré så åt vi på någon resturang, jag minns inte namnet men det blev iaf kyckling filé och pommes. Därefter blev de shopping och hem mot hotellet. Vi gick inom coop forum för att handla utblandning och smått och gott inför kvällen. När vi hade varit inne i rummet en stund och bara tog de lugnt så ducschade vi sedan blev de lite egen spa, ansiktsmask m.m. Klockan hade börjat närma sig nio och då hämtade Leonardo och hans kompis Amir oss för att åka vidare till Amir's place där det skulle bli fest. Dock blev de inte så, vi kollade på tv och drack någon drink sedan begav jag och Malin oss vidare. Malin kom med förslaget att vi skulle gå till hotellet från söderkulla och hon var hundra procent säker på att hon kunde vägen, vi gick någon kilometer sedan söter vi på två killkompisar. Resten av kvällen spenderades med dem och vad som hände orkar jag inte berätta för skulle behövt skriva en hel roman då. Men det var höjdpunken på hela dagen iaf. jag hade riktigt roligt & det tror jag malin också hade!

Vi kom tillbaka till hotellet vid fyra på morgonen ungefär, då bänkade vi oss i sängen och kollade på Den onda cirkeln, det blev inte så mycket kollande för vi kunde kanppt hålla ögonen öppna så det blev att vi stängde av tvn och sov istället. Idag checkade vi ut vid 12 tiden så vi tog en taxi till centralen och låste in våran packning sedan promenerade vi till stan och åt Mc donalds och gick i affärer. Runt tre tiden blev det en fika på espresso house, där jag tog en kladdkaka. Im so chocolicious! Sedan träffade vi min BFF visar, mmm haha. Vi åkte runt malmö och tog en runda i stan innan vi åkte till centralen. Jag älskar den killen, han är världens roligaste och någon snällare får man nog leta efter. My bff, best friends forever and never ends haha!

Nu är jag dock hemma, ville vara kvar en natt till men går inte pga malin jobbar och jag har skola, men på tisdag åker jag dit igen fast med klassen. Då blir det kul kul med min favorit, Malin! Nu ska jag knarka in wikipedia och förhoppnings vis hittar jag någonting där om Olle Bolle och mina kära ankor. haha nej skämt och sidor det är nog bara malin som förstår vad jag menar. Bilder från i helgen kommer imorgon.

Hoppas ni har haft en lika bra helg som mig, för min har varit helt lovely!

Malmö baby!

Gud vad seg man var i morse när mobilen ringde runt 6 tiden, men upp kom vi iallafall. Mamma körde oss till tågstationen vid halv sju, på tåget så kollade vi på Alice i underlandet, den var faktiskt bra. Världens sötaste kille satt på tåget med sin pappa, han var ca 6 år gammal. Gud ville bara pussa sönder honom. När vi kom fram till Malmö så ösregnade det men vi gick till hansa companiet för att shoppa lite kläde och sprit, det blev smirnoff apple som vi ska dricka senare ikväll. Sedan gå vidare till Möllan där jag gjorde mina naglar, riktigt bra blev dem! Efter jag hade gjort klart mina naglar så tog vi bussen till hotellet, vi bor på 8:e våningen man ser hela öresundsbron och har en riktigt sexig utsikt, massa snygga killar som tränar fotboll vid stadion, yummi!. Ett relativt fint hotell och rummen var okej. Vi köpte internet så vi kunde blogga men detta internet kan man bara slänga rakt ut, för det är så himla sent så det inte är sant.

Nu ska vi ta på ytterkläderna och springa ner till bussen för vi ska till Entré och äta lite mat, uppdaterar förmodligen när vi kommer tillbaks. Hörs sedan, puss ♥

Pim Igelhammar ♥

Pim, du lämnade världen alldeles för tidigt, Det går inte en enda dag utan att vi tänker på dig. Jag vet att du lever genom din lillebror Tille. Det är så orättvist varför det var just du,I wish that i could build a stairway to heaven so i could bring you back home.

Vi älskar dig flicka lilla, vila i frid
 ♥♥



Ingen förstod vart du blev av
men fast din vagga är en grav
tror jag du fann en öppen dörr
som barnen gör
Till rum med änglar att få se
dom lär dig leka, ser dig le
Åh, om jag kunde vara med!
Det är dig jag älskar

Det är dig jag älskar!
Och en gång skall tystnad
ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Ingen är vackrare än du
för du har himmelsk klädnad nu
Du som är mammas sorg och skatt
jag ber i natt
När du hör vita vingars sus
be att två änglar tar ditt ljus
ner till min mardröms mörka hus
Jag vill alltid älska!

Jag skall aldrig glömma
Och en gång skall tystnad
få ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Bortom allt jag drömt
finns du nånstans gömd
Aldrig blir du glömd
Inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Det är dig jag älskar
Det är dig jag älskar
Och en gång skall tårar
få ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

Bortom allt jag drömt
finns du nånstans gömd
Aldrig blir du glömd
Inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

Jag vill alltid älska
aldrig glömma
Jag vill alltid älska dig!

Inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

skåne trip

klockan börjar närma sig 1 tiden och nu borde jag egentligen sova, ska upp cid 6 tiden imorgon för att fixa inför Malmö imorgon, tåget går klockan sju imorgon på morgonen. Vi är framme vid 9 då vi ska shoppa lite sedan blir det manikyr och inchecking på hotellet som vi ska bo på. Resten av kvällen blir som den blir, Malin tar med sig sin dator och förhoppningsvis finns det internet där så vi kan blogga. Men nu ska jag slita mig från datorn och kolla på någon film som går på kanal 5 har jag för mig. hörs imorgon, natti!! ♥

at malins place

Det har varit lite dåligt med uppdatering igår och idag pga brist på ork och tid. Men nu ska det bli ändring på de inför helgen, för denna helgen kommer att bli helt awsome!

Just nu befinner jag mig hemma hos Mawlien, hon springer runt hela huset och fixar tvätt och 1000 andra saker. Vi väntar på att tvätten ska bli klar för att sedan bege oss hem till mig :) Medan malin håller på att fixa och trixa så sitter jag och pratar med hennes sötaste lillebror, han ska bli min när han är några år äldre. Nu ska jag hjälpa malin med saker, skriver när vi är hemma hos mig. Puss så länge ♥


en lista

vad heter du? Erika Johansson
vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Elina är fint
vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Emelie
vilket stjärntecken är du? Jungfru
Är du i ett förhållande? Nej
vart bor du? Halmstad
bott utomlands? Nej
flyttat antal gånger? 7 gånger
Vart har du bott någonstans? Halmstad, Trollhättan och Malmö
vart skulle du vilja bo? I en egen lägenhet i Malmö
vilken skolklass? andra året på Barn och fritid
vad vill du jobba med när du blir äldre? barn med funktionshinder
hur lång är du? 174 cm ungefär, är jätte lång.
hårfärg och frisyr? rakt, långt, brunt och uppklippt.
ögonfärg? Blå/Gröna
mest nöjd med? mitt hår
skostorlek? 39
glasögon? nej
har du några piercingar/tatueringar? Piercing i läppen och tungan
favorit filmer? My sisters keeper & A walk to remember
favorit låtar? R&B
favorit årstider? Sommaren och våren
favorit djur? Hund
favorit färg? Alla neutrala färger
favorit parfym Burberry London
favorit tv-program? True blood & How i meet you mother
favorit ämne i skolan? Samhällskunskap
vad använder du just nu för jacka?  svart parkas, svart vårjacka
vad använder du just nu för skor? Svarta stövlar eller sneakers
favoritfärg på kläder? Neutrala färger
favoritaffärer? New yorker, gina m.m
är ditt rum stort, litet eller mitt emellan? rätt så stort, mellan.
vilken färg på tapeterna? ljusgrå
vilka färger går rummet i i övrigt? Svart, vitt och grått.
favoritmöbel i rummet och varför? min säng och spegel
vad vill du ändra där inne? större garderob
vad har du där inne av följande:
tv? ja
video/dvd? ja
dator? ja
stereo? ja
telefon? nej
vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? En lekplats och lägenheter
vem förutom du brukar sova i din säng? ;)
När var du senast på sjukhus och varför? Den 23 januari, pims död. Vila i frid ♥
var har du i din jackficka just nu? busskort, tändare och nycklar
var har du i din handväska eller liknande just nu? läppglans, cigg, skolböcker, perfym och smink.
Vem kramade du senast? mami
Vem sov du med senast? Mawlien
Vem kysste du senast? min boy
vad är du beroende av? musik och vänner
vilket land kommer du i från? Sverige
vilken sorts lypsyl använder du? labello
har du nåt husdjur? Ja, tre katter
vad bor du i? Villa
Vem är din favorit? Tille ♥

I'm so happy

Jag är så himla glad just nu, längtar tills det blir helg. Min helg kommer att bli perfekt!


musik som väcker minnen ♥


T.A.T.u - gomenasai

O-town - All or nothing

Ricky - fall in love

eker brüder - schritt für schritt


en dag med Dardan

Mitt hår blev perfekt, det var bara luggen som blev lite för kort men de växer snart ut igen. När jag satt på bussen på väg hem så träffade jag Dardan, han följde med mig hem där vi satt vid datorn och rökte. Vi hade riktigt roligt. Dardan frågade om jag hade vax hemma för han ville vaxa sin mage, så jag tog fram vaxet och börja vaxa. Han skrek som en hund och hoppade runt, ajaj jag tyckte synd om honom men om man vill vara fin så får man ta emot konsekvenserna, right? Grannarna trodde säkert att någon blev skjuten för allt väsen. Jag skrattade så jag fick ont i magen, jag trodde aldrig att han skulle våga vaxa men jag hade fel, jag vaxade på 3 ställen sedan gav han upp. Han tyckte smärtan var så stor så han skulle hem och raka magen istället. Som ni ser här nedan så finns de en bild på hans mage, det syns inte så mycket men det är tre små rutor, haha. Bilderna är suddiga pga att jag sitter på den stationära datorn, eftersom min laptop är på lagning.

Därefter lyssnade vi på musik och åt mat. Nu har han gått hem så jag ska ta och städa undan lite i mitt rum nu, later babes ♥


  

just some damn words

Hej folket! Idag hade jag endast två lektioner men jag låg hemma och sov istället, kunde inte slita mig från sängen för det blev att jag gick och la mig väldigt sent igår. Men nu har jag varit vaken några timmar och ska gå till stan med mamma för att luncha och klippa mig, skriver när jag är tillbaka ♥

My new diary

Har precis kollat på filmen couples retreat, den var fakitskt helt okej. Innan filmen så kom min Malin hit en stund, vi rökte och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag känner att hon nästan är som min egna dagbok, jag kan berätta allting för henne och hon lyssnar. Inte för att en dagbok lyssnar men ni förstår vad jag menar, hon dömmer mig inte för mina åsikter och berättar inte till någon annan vad jag säger. Alltså är Malin min nya dagbok, hon ska komma till mig varje dag innan jag går och lägger mig så ska jag "skriva" mina tankar, känslor och åsikter, haha. Det har jag bestämt, just so you know Malin.

Imorgon har jag endast två lektioner, Matte och Naturkunsap. Jag slutar klockan tolv och då hämtar mami mig på skolan för att vi ska åka in till stan och äta lunch innan hon åker till jobbet och jag går till frisören, ska göra en liten mini makeover. 

Nu ska jag försöka gå och lägga mig så jag kommer upp i tid imorgon bitti, Natti Natti ♥


No place in the world that can compare


home sweet home

I'm finally home! Som jag skrev igår så hade jag sovmorgon och den unyttjade jag rejält, jag gick inte upp från sängen förens 12. Så jag missade dock en lektion, annars har skolan varit lugn och skön. Hade bara två lektioner, Engelska och svenska. Hann inte att blir klar med en uppgift på svenskan så ska snart slita mig från datorn och göra klart den. Efter skolan vandrade jag och malin till stan och åt pizza sen särade vi på oss när jag tog bussen hem och hon bussen till sitt jobb. På bussen träffade jag en gammal vän till mig, han berättade att han skulle bli pappa i Juni och att han är nygift. Blir glad att det har gått så bra för honom!

Lite senare idag ska jag skicka in min laptop på lagning och förhoppnings vis träffa min Malin! Nu ska jag inte sitta här utan ska ta fram skolböckerna och bli smart. Later babes ♥


update

Godkväll folket! Har precis gått bort från tv:n och nu sitter jag vid datorn, kollade på Håkans Bar och Svenska Hollywood fruar. När jag tittade på Håkans Bar så blir jag riktigt sugen på att åka till Thailand, nackdelen är bara att det kostar så mycket. Och jag eftersom jag inte har något jobb, söker sommarjobb för fullt och dem pengarna jag väl sparar och tjänar måste jag spara till körkortet och min Turkietresa i augusti, så detta året blir det nog ingen Thailand för min del. Men nästa år ska jag förhoppningsvis ha råd att åka dit med familjen eller fixa ett gäng tjejer som åker.

Igår kom jag och malin till sängs ganska sent, men jag klarade av att gå upp när klockan ringde vid 7. Malin började inte jobba förens klockan två så jag lät henne sova lite längre. Skolan var lika tråkig som vanligt, men vännerna gör att det blir roligt. Vi hade en lång håla som varade nästan två timmar så jag, Malin, Sebastian och petra tog en liten biltur runt i Halmstad, eftersom Petra nyss tagit körkort. Mamma hämtade upp mig på skolan och vi körde och handlade ingredienser till kladdkaka. Dock blev den inte så lyckad men den gick och äta. I'm so chocolicous !

Imorgon har jag sovmorgon till klockan 12, thank good! Känner att jag verkligen behöver att sova ut ordentligt så ska ta en sista cigg strax och ringa min boy sedan blir det skönhetsömn för min del. hörs imorgon, sleep tight ♥


They say when two become one that's love

Once upan a time you were with me, and now you're only a dram. So i hold you a night
in this fairytale where our love is made belive. Then I wake up to see I'm alone in what
we used to call our room. So all thats left for me to do is keep on dreaming of you


Life is better then good

En ny start, en ny Erika och en ny design. Jag har bestämmt mig för att ta tag i bloggandet och nu känns det som rätt tillfälle, hoppas att ni kommer att gilla det ni ser! :)

Idag vaknade jag och Malin vid 12 av att mamma hade lagat tacos. Vid 15 åkte Malin och jobbade och då kom Mawlien hit. Blev en del prat om allt mellan himmel och jord, sedan gick vi till ICA och köpte med oss massa gott som vi myst med ikväll till Alice i underlandet, som vi dock inte såg klart då annat dök upp.

Nu ska jag och Mawlien krypa ner i min säng och få oss lite sömn, imorgon väntar en ny dag med skola. Sovgott! ♥



Right now!


RSS 2.0
eriqaah -

Malmö city again

today var jag i skolan, kom dock lite försent och gick hem 3 timmar innan vi slutade. Orkade inte stanna kvar så jag gick hem och sov istället, vaknade vid 6 tiden och sedan dess har jag bara kollat tv. Malin kom förbi en stund vid tio tiden, vi satt och pratade om massa saker som händer just nu. Det ska alltid finnas något problem hela tiden.

Imorgon ska jag upp tidigt, kommer bli svårt eftersom jag kommer inte somna förens sent ikväll för jag sov i tre timmar tidigare idag. Men upp ska jag iaf, för våran klass ska åka till Malmö, Rosengård. Vi ska besöka 3 olika förskolor och se hur dem arbetar och fungerar eftersom det finns så många som inte talar svenska där. Vi får även lite egen tid då ska jag kanske träffa någon kompis, inte säkert. Vi åker redan vid 8 på morgonen och är hemma 8-9 så blir dåligt med uppdatering imorgon för min iphone funkar inte som den vill så det går inte att uppdatera från den. Men hoppas att dagen blir rolig, tror dock inte det kommer bli så för Malmö ger mig dåliga vibbar nu.


Nu ska jag starta en film och försöka sova, godnatt ♥


i got soul but i'm not a soldier


god night

Har precis haft ett långt telefonsamtal med malin och jag är så trött nu så att jag håller på att somna framför datorn, men ville lägga in en bild på mig och malin när vi precis kommit fram till hotellet, osminkade och trötta. Nu ska jag sova, godnatt ♥

 


another lessen learnt

You ask me why I like him, and right now i ask myself the same question.

Man ska aldrig tro att en kille är speciell, för i slutändan visar det sig att han är precis som alla andra. Jag förstår inte att jag har kunnat vara så dum och blind att inte se vad det är som har pågått. Från att vara helt underbar när man ses men sedan bli en främmande person, även fall vi träffades flera gånger såg jag aldrig sanningen, men nu vet jag. Att du inte kunde säga som det var? Allt du har sagt, de var tydligen bara tomma ord. Du är så självisk du tänker endast på dig själv och ingen i din omgivning det är bara du du du och du, ingen annan. Jag blev förvirrad och nedstämd när jag fick reda på hur det var, men samtidigt jävligt glad för nu kommer jag inte ägna en enda sekund till på dig. Kommer inte träffa dig mera, ringa eller smsa. Du är inte värd min tid. Du går ditt håll och jag går mitt. Men jag önskar att samma sak som du har gjort mot mig kommer hända dig någon dag, och att du känner likadant som jag gjorde för dig. karma is a bitch!


crazy night

All the crazy shit I did tonight, those will be the best memories

Denna helgen har varit otrolig! Det måste göras om, eller vad säger du malin? Eftersom det inte blev så mycket bloggande när jag var i malmö så kommer en liten summering! När vi tog bussen till entré så satt några arabiska tjejer på bussen som inte visade någon respekt, de skrek och sjöng över hela bussen och var helt enkelt allmänt störiga. Men till sist blev dem utslängda och då skrek dem hora och massa andra svordommar till busschaffören, brist på respekt. När vi kom fram till entré så åt vi på någon resturang, jag minns inte namnet men det blev iaf kyckling filé och pommes. Därefter blev de shopping och hem mot hotellet. Vi gick inom coop forum för att handla utblandning och smått och gott inför kvällen. När vi hade varit inne i rummet en stund och bara tog de lugnt så ducschade vi sedan blev de lite egen spa, ansiktsmask m.m. Klockan hade börjat närma sig nio och då hämtade Leonardo och hans kompis Amir oss för att åka vidare till Amir's place där det skulle bli fest. Dock blev de inte så, vi kollade på tv och drack någon drink sedan begav jag och Malin oss vidare. Malin kom med förslaget att vi skulle gå till hotellet från söderkulla och hon var hundra procent säker på att hon kunde vägen, vi gick någon kilometer sedan söter vi på två killkompisar. Resten av kvällen spenderades med dem och vad som hände orkar jag inte berätta för skulle behövt skriva en hel roman då. Men det var höjdpunken på hela dagen iaf. jag hade riktigt roligt & det tror jag malin också hade!

Vi kom tillbaka till hotellet vid fyra på morgonen ungefär, då bänkade vi oss i sängen och kollade på Den onda cirkeln, det blev inte så mycket kollande för vi kunde kanppt hålla ögonen öppna så det blev att vi stängde av tvn och sov istället. Idag checkade vi ut vid 12 tiden så vi tog en taxi till centralen och låste in våran packning sedan promenerade vi till stan och åt Mc donalds och gick i affärer. Runt tre tiden blev det en fika på espresso house, där jag tog en kladdkaka. Im so chocolicious! Sedan träffade vi min BFF visar, mmm haha. Vi åkte runt malmö och tog en runda i stan innan vi åkte till centralen. Jag älskar den killen, han är världens roligaste och någon snällare får man nog leta efter. My bff, best friends forever and never ends haha!

Nu är jag dock hemma, ville vara kvar en natt till men går inte pga malin jobbar och jag har skola, men på tisdag åker jag dit igen fast med klassen. Då blir det kul kul med min favorit, Malin! Nu ska jag knarka in wikipedia och förhoppnings vis hittar jag någonting där om Olle Bolle och mina kära ankor. haha nej skämt och sidor det är nog bara malin som förstår vad jag menar. Bilder från i helgen kommer imorgon.

Hoppas ni har haft en lika bra helg som mig, för min har varit helt lovely!

Malmö baby!

Gud vad seg man var i morse när mobilen ringde runt 6 tiden, men upp kom vi iallafall. Mamma körde oss till tågstationen vid halv sju, på tåget så kollade vi på Alice i underlandet, den var faktiskt bra. Världens sötaste kille satt på tåget med sin pappa, han var ca 6 år gammal. Gud ville bara pussa sönder honom. När vi kom fram till Malmö så ösregnade det men vi gick till hansa companiet för att shoppa lite kläde och sprit, det blev smirnoff apple som vi ska dricka senare ikväll. Sedan gå vidare till Möllan där jag gjorde mina naglar, riktigt bra blev dem! Efter jag hade gjort klart mina naglar så tog vi bussen till hotellet, vi bor på 8:e våningen man ser hela öresundsbron och har en riktigt sexig utsikt, massa snygga killar som tränar fotboll vid stadion, yummi!. Ett relativt fint hotell och rummen var okej. Vi köpte internet så vi kunde blogga men detta internet kan man bara slänga rakt ut, för det är så himla sent så det inte är sant.

Nu ska vi ta på ytterkläderna och springa ner till bussen för vi ska till Entré och äta lite mat, uppdaterar förmodligen när vi kommer tillbaks. Hörs sedan, puss ♥

Pim Igelhammar ♥

Pim, du lämnade världen alldeles för tidigt, Det går inte en enda dag utan att vi tänker på dig. Jag vet att du lever genom din lillebror Tille. Det är så orättvist varför det var just du,I wish that i could build a stairway to heaven so i could bring you back home.

Vi älskar dig flicka lilla, vila i frid
 ♥♥



Ingen förstod vart du blev av
men fast din vagga är en grav
tror jag du fann en öppen dörr
som barnen gör
Till rum med änglar att få se
dom lär dig leka, ser dig le
Åh, om jag kunde vara med!
Det är dig jag älskar

Det är dig jag älskar!
Och en gång skall tystnad
ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Ingen är vackrare än du
för du har himmelsk klädnad nu
Du som är mammas sorg och skatt
jag ber i natt
När du hör vita vingars sus
be att två änglar tar ditt ljus
ner till min mardröms mörka hus
Jag vill alltid älska!

Jag skall aldrig glömma
Och en gång skall tystnad
få ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Bortom allt jag drömt
finns du nånstans gömd
Aldrig blir du glömd
Inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Det är dig jag älskar
Det är dig jag älskar
Och en gång skall tårar
få ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

Bortom allt jag drömt
finns du nånstans gömd
Aldrig blir du glömd
Inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

Jag vill alltid älska
aldrig glömma
Jag vill alltid älska dig!

Inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

skåne trip

klockan börjar närma sig 1 tiden och nu borde jag egentligen sova, ska upp cid 6 tiden imorgon för att fixa inför Malmö imorgon, tåget går klockan sju imorgon på morgonen. Vi är framme vid 9 då vi ska shoppa lite sedan blir det manikyr och inchecking på hotellet som vi ska bo på. Resten av kvällen blir som den blir, Malin tar med sig sin dator och förhoppningsvis finns det internet där så vi kan blogga. Men nu ska jag slita mig från datorn och kolla på någon film som går på kanal 5 har jag för mig. hörs imorgon, natti!! ♥

at malins place

Det har varit lite dåligt med uppdatering igår och idag pga brist på ork och tid. Men nu ska det bli ändring på de inför helgen, för denna helgen kommer att bli helt awsome!

Just nu befinner jag mig hemma hos Mawlien, hon springer runt hela huset och fixar tvätt och 1000 andra saker. Vi väntar på att tvätten ska bli klar för att sedan bege oss hem till mig :) Medan malin håller på att fixa och trixa så sitter jag och pratar med hennes sötaste lillebror, han ska bli min när han är några år äldre. Nu ska jag hjälpa malin med saker, skriver när vi är hemma hos mig. Puss så länge ♥


en lista

vad heter du? Erika Johansson
vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Elina är fint
vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Emelie
vilket stjärntecken är du? Jungfru
Är du i ett förhållande? Nej
vart bor du? Halmstad
bott utomlands? Nej
flyttat antal gånger? 7 gånger
Vart har du bott någonstans? Halmstad, Trollhättan och Malmö
vart skulle du vilja bo? I en egen lägenhet i Malmö
vilken skolklass? andra året på Barn och fritid
vad vill du jobba med när du blir äldre? barn med funktionshinder
hur lång är du? 174 cm ungefär, är jätte lång.
hårfärg och frisyr? rakt, långt, brunt och uppklippt.
ögonfärg? Blå/Gröna
mest nöjd med? mitt hår
skostorlek? 39
glasögon? nej
har du några piercingar/tatueringar? Piercing i läppen och tungan
favorit filmer? My sisters keeper & A walk to remember
favorit låtar? R&B
favorit årstider? Sommaren och våren
favorit djur? Hund
favorit färg? Alla neutrala färger
favorit parfym Burberry London
favorit tv-program? True blood & How i meet you mother
favorit ämne i skolan? Samhällskunskap
vad använder du just nu för jacka?  svart parkas, svart vårjacka
vad använder du just nu för skor? Svarta stövlar eller sneakers
favoritfärg på kläder? Neutrala färger
favoritaffärer? New yorker, gina m.m
är ditt rum stort, litet eller mitt emellan? rätt så stort, mellan.
vilken färg på tapeterna? ljusgrå
vilka färger går rummet i i övrigt? Svart, vitt och grått.
favoritmöbel i rummet och varför? min säng och spegel
vad vill du ändra där inne? större garderob
vad har du där inne av följande:
tv? ja
video/dvd? ja
dator? ja
stereo? ja
telefon? nej
vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? En lekplats och lägenheter
vem förutom du brukar sova i din säng? ;)
När var du senast på sjukhus och varför? Den 23 januari, pims död. Vila i frid ♥
var har du i din jackficka just nu? busskort, tändare och nycklar
var har du i din handväska eller liknande just nu? läppglans, cigg, skolböcker, perfym och smink.
Vem kramade du senast? mami
Vem sov du med senast? Mawlien
Vem kysste du senast? min boy
vad är du beroende av? musik och vänner
vilket land kommer du i från? Sverige
vilken sorts lypsyl använder du? labello
har du nåt husdjur? Ja, tre katter
vad bor du i? Villa
Vem är din favorit? Tille ♥

I'm so happy

Jag är så himla glad just nu, längtar tills det blir helg. Min helg kommer att bli perfekt!


musik som väcker minnen ♥


T.A.T.u - gomenasai

O-town - All or nothing

Ricky - fall in love

eker brüder - schritt für schritt


en dag med Dardan

Mitt hår blev perfekt, det var bara luggen som blev lite för kort men de växer snart ut igen. När jag satt på bussen på väg hem så träffade jag Dardan, han följde med mig hem där vi satt vid datorn och rökte. Vi hade riktigt roligt. Dardan frågade om jag hade vax hemma för han ville vaxa sin mage, så jag tog fram vaxet och börja vaxa. Han skrek som en hund och hoppade runt, ajaj jag tyckte synd om honom men om man vill vara fin så får man ta emot konsekvenserna, right? Grannarna trodde säkert att någon blev skjuten för allt väsen. Jag skrattade så jag fick ont i magen, jag trodde aldrig att han skulle våga vaxa men jag hade fel, jag vaxade på 3 ställen sedan gav han upp. Han tyckte smärtan var så stor så han skulle hem och raka magen istället. Som ni ser här nedan så finns de en bild på hans mage, det syns inte så mycket men det är tre små rutor, haha. Bilderna är suddiga pga att jag sitter på den stationära datorn, eftersom min laptop är på lagning.

Därefter lyssnade vi på musik och åt mat. Nu har han gått hem så jag ska ta och städa undan lite i mitt rum nu, later babes ♥


  

just some damn words

Hej folket! Idag hade jag endast två lektioner men jag låg hemma och sov istället, kunde inte slita mig från sängen för det blev att jag gick och la mig väldigt sent igår. Men nu har jag varit vaken några timmar och ska gå till stan med mamma för att luncha och klippa mig, skriver när jag är tillbaka ♥

My new diary

Har precis kollat på filmen couples retreat, den var fakitskt helt okej. Innan filmen så kom min Malin hit en stund, vi rökte och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag känner att hon nästan är som min egna dagbok, jag kan berätta allting för henne och hon lyssnar. Inte för att en dagbok lyssnar men ni förstår vad jag menar, hon dömmer mig inte för mina åsikter och berättar inte till någon annan vad jag säger. Alltså är Malin min nya dagbok, hon ska komma till mig varje dag innan jag går och lägger mig så ska jag "skriva" mina tankar, känslor och åsikter, haha. Det har jag bestämt, just so you know Malin.

Imorgon har jag endast två lektioner, Matte och Naturkunsap. Jag slutar klockan tolv och då hämtar mami mig på skolan för att vi ska åka in till stan och äta lunch innan hon åker till jobbet och jag går till frisören, ska göra en liten mini makeover. 

Nu ska jag försöka gå och lägga mig så jag kommer upp i tid imorgon bitti, Natti Natti ♥


No place in the world that can compare


home sweet home

I'm finally home! Som jag skrev igår så hade jag sovmorgon och den unyttjade jag rejält, jag gick inte upp från sängen förens 12. Så jag missade dock en lektion, annars har skolan varit lugn och skön. Hade bara två lektioner, Engelska och svenska. Hann inte att blir klar med en uppgift på svenskan så ska snart slita mig från datorn och göra klart den. Efter skolan vandrade jag och malin till stan och åt pizza sen särade vi på oss när jag tog bussen hem och hon bussen till sitt jobb. På bussen träffade jag en gammal vän till mig, han berättade att han skulle bli pappa i Juni och att han är nygift. Blir glad att det har gått så bra för honom!

Lite senare idag ska jag skicka in min laptop på lagning och förhoppnings vis träffa min Malin! Nu ska jag inte sitta här utan ska ta fram skolböckerna och bli smart. Later babes ♥


update

Godkväll folket! Har precis gått bort från tv:n och nu sitter jag vid datorn, kollade på Håkans Bar och Svenska Hollywood fruar. När jag tittade på Håkans Bar så blir jag riktigt sugen på att åka till Thailand, nackdelen är bara att det kostar så mycket. Och jag eftersom jag inte har något jobb, söker sommarjobb för fullt och dem pengarna jag väl sparar och tjänar måste jag spara till körkortet och min Turkietresa i augusti, så detta året blir det nog ingen Thailand för min del. Men nästa år ska jag förhoppningsvis ha råd att åka dit med familjen eller fixa ett gäng tjejer som åker.

Igår kom jag och malin till sängs ganska sent, men jag klarade av att gå upp när klockan ringde vid 7. Malin började inte jobba förens klockan två så jag lät henne sova lite längre. Skolan var lika tråkig som vanligt, men vännerna gör att det blir roligt. Vi hade en lång håla som varade nästan två timmar så jag, Malin, Sebastian och petra tog en liten biltur runt i Halmstad, eftersom Petra nyss tagit körkort. Mamma hämtade upp mig på skolan och vi körde och handlade ingredienser till kladdkaka. Dock blev den inte så lyckad men den gick och äta. I'm so chocolicous !

Imorgon har jag sovmorgon till klockan 12, thank good! Känner att jag verkligen behöver att sova ut ordentligt så ska ta en sista cigg strax och ringa min boy sedan blir det skönhetsömn för min del. hörs imorgon, sleep tight ♥


They say when two become one that's love

Once upan a time you were with me, and now you're only a dram. So i hold you a night
in this fairytale where our love is made belive. Then I wake up to see I'm alone in what
we used to call our room. So all thats left for me to do is keep on dreaming of you


Life is better then good

En ny start, en ny Erika och en ny design. Jag har bestämmt mig för att ta tag i bloggandet och nu känns det som rätt tillfälle, hoppas att ni kommer att gilla det ni ser! :)

Idag vaknade jag och Malin vid 12 av att mamma hade lagat tacos. Vid 15 åkte Malin och jobbade och då kom Mawlien hit. Blev en del prat om allt mellan himmel och jord, sedan gick vi till ICA och köpte med oss massa gott som vi myst med ikväll till Alice i underlandet, som vi dock inte såg klart då annat dök upp.

Nu ska jag och Mawlien krypa ner i min säng och få oss lite sömn, imorgon väntar en ny dag med skola. Sovgott! ♥



Right now!


RSS 2.0
eriqaah -

Malmö city again

today var jag i skolan, kom dock lite försent och gick hem 3 timmar innan vi slutade. Orkade inte stanna kvar så jag gick hem och sov istället, vaknade vid 6 tiden och sedan dess har jag bara kollat tv. Malin kom förbi en stund vid tio tiden, vi satt och pratade om massa saker som händer just nu. Det ska alltid finnas något problem hela tiden.

Imorgon ska jag upp tidigt, kommer bli svårt eftersom jag kommer inte somna förens sent ikväll för jag sov i tre timmar tidigare idag. Men upp ska jag iaf, för våran klass ska åka till Malmö, Rosengård. Vi ska besöka 3 olika förskolor och se hur dem arbetar och fungerar eftersom det finns så många som inte talar svenska där. Vi får även lite egen tid då ska jag kanske träffa någon kompis, inte säkert. Vi åker redan vid 8 på morgonen och är hemma 8-9 så blir dåligt med uppdatering imorgon för min iphone funkar inte som den vill så det går inte att uppdatera från den. Men hoppas att dagen blir rolig, tror dock inte det kommer bli så för Malmö ger mig dåliga vibbar nu.


Nu ska jag starta en film och försöka sova, godnatt ♥


i got soul but i'm not a soldier


god night

Har precis haft ett långt telefonsamtal med malin och jag är så trött nu så att jag håller på att somna framför datorn, men ville lägga in en bild på mig och malin när vi precis kommit fram till hotellet, osminkade och trötta. Nu ska jag sova, godnatt ♥

 


another lessen learnt

You ask me why I like him, and right now i ask myself the same question.

Man ska aldrig tro att en kille är speciell, för i slutändan visar det sig att han är precis som alla andra. Jag förstår inte att jag har kunnat vara så dum och blind att inte se vad det är som har pågått. Från att vara helt underbar när man ses men sedan bli en främmande person, även fall vi träffades flera gånger såg jag aldrig sanningen, men nu vet jag. Att du inte kunde säga som det var? Allt du har sagt, de var tydligen bara tomma ord. Du är så självisk du tänker endast på dig själv och ingen i din omgivning det är bara du du du och du, ingen annan. Jag blev förvirrad och nedstämd när jag fick reda på hur det var, men samtidigt jävligt glad för nu kommer jag inte ägna en enda sekund till på dig. Kommer inte träffa dig mera, ringa eller smsa. Du är inte värd min tid. Du går ditt håll och jag går mitt. Men jag önskar att samma sak som du har gjort mot mig kommer hända dig någon dag, och att du känner likadant som jag gjorde för dig. karma is a bitch!


crazy night

All the crazy shit I did tonight, those will be the best memories

Denna helgen har varit otrolig! Det måste göras om, eller vad säger du malin? Eftersom det inte blev så mycket bloggande när jag var i malmö så kommer en liten summering! När vi tog bussen till entré så satt några arabiska tjejer på bussen som inte visade någon respekt, de skrek och sjöng över hela bussen och var helt enkelt allmänt störiga. Men till sist blev dem utslängda och då skrek dem hora och massa andra svordommar till busschaffören, brist på respekt. När vi kom fram till entré så åt vi på någon resturang, jag minns inte namnet men det blev iaf kyckling filé och pommes. Därefter blev de shopping och hem mot hotellet. Vi gick inom coop forum för att handla utblandning och smått och gott inför kvällen. När vi hade varit inne i rummet en stund och bara tog de lugnt så ducschade vi sedan blev de lite egen spa, ansiktsmask m.m. Klockan hade börjat närma sig nio och då hämtade Leonardo och hans kompis Amir oss för att åka vidare till Amir's place där det skulle bli fest. Dock blev de inte så, vi kollade på tv och drack någon drink sedan begav jag och Malin oss vidare. Malin kom med förslaget att vi skulle gå till hotellet från söderkulla och hon var hundra procent säker på att hon kunde vägen, vi gick någon kilometer sedan söter vi på två killkompisar. Resten av kvällen spenderades med dem och vad som hände orkar jag inte berätta för skulle behövt skriva en hel roman då. Men det var höjdpunken på hela dagen iaf. jag hade riktigt roligt & det tror jag malin också hade!

Vi kom tillbaka till hotellet vid fyra på morgonen ungefär, då bänkade vi oss i sängen och kollade på Den onda cirkeln, det blev inte så mycket kollande för vi kunde kanppt hålla ögonen öppna så det blev att vi stängde av tvn och sov istället. Idag checkade vi ut vid 12 tiden så vi tog en taxi till centralen och låste in våran packning sedan promenerade vi till stan och åt Mc donalds och gick i affärer. Runt tre tiden blev det en fika på espresso house, där jag tog en kladdkaka. Im so chocolicious! Sedan träffade vi min BFF visar, mmm haha. Vi åkte runt malmö och tog en runda i stan innan vi åkte till centralen. Jag älskar den killen, han är världens roligaste och någon snällare får man nog leta efter. My bff, best friends forever and never ends haha!

Nu är jag dock hemma, ville vara kvar en natt till men går inte pga malin jobbar och jag har skola, men på tisdag åker jag dit igen fast med klassen. Då blir det kul kul med min favorit, Malin! Nu ska jag knarka in wikipedia och förhoppnings vis hittar jag någonting där om Olle Bolle och mina kära ankor. haha nej skämt och sidor det är nog bara malin som förstår vad jag menar. Bilder från i helgen kommer imorgon.

Hoppas ni har haft en lika bra helg som mig, för min har varit helt lovely!

Malmö baby!

Gud vad seg man var i morse när mobilen ringde runt 6 tiden, men upp kom vi iallafall. Mamma körde oss till tågstationen vid halv sju, på tåget så kollade vi på Alice i underlandet, den var faktiskt bra. Världens sötaste kille satt på tåget med sin pappa, han var ca 6 år gammal. Gud ville bara pussa sönder honom. När vi kom fram till Malmö så ösregnade det men vi gick till hansa companiet för att shoppa lite kläde och sprit, det blev smirnoff apple som vi ska dricka senare ikväll. Sedan gå vidare till Möllan där jag gjorde mina naglar, riktigt bra blev dem! Efter jag hade gjort klart mina naglar så tog vi bussen till hotellet, vi bor på 8:e våningen man ser hela öresundsbron och har en riktigt sexig utsikt, massa snygga killar som tränar fotboll vid stadion, yummi!. Ett relativt fint hotell och rummen var okej. Vi köpte internet så vi kunde blogga men detta internet kan man bara slänga rakt ut, för det är så himla sent så det inte är sant.

Nu ska vi ta på ytterkläderna och springa ner till bussen för vi ska till Entré och äta lite mat, uppdaterar förmodligen när vi kommer tillbaks. Hörs sedan, puss ♥

Pim Igelhammar ♥

Pim, du lämnade världen alldeles för tidigt, Det går inte en enda dag utan att vi tänker på dig. Jag vet att du lever genom din lillebror Tille. Det är så orättvist varför det var just du,I wish that i could build a stairway to heaven so i could bring you back home.

Vi älskar dig flicka lilla, vila i frid
 ♥♥



Ingen förstod vart du blev av
men fast din vagga är en grav
tror jag du fann en öppen dörr
som barnen gör
Till rum med änglar att få se
dom lär dig leka, ser dig le
Åh, om jag kunde vara med!
Det är dig jag älskar

Det är dig jag älskar!
Och en gång skall tystnad
ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Ingen är vackrare än du
för du har himmelsk klädnad nu
Du som är mammas sorg och skatt
jag ber i natt
När du hör vita vingars sus
be att två änglar tar ditt ljus
ner till min mardröms mörka hus
Jag vill alltid älska!

Jag skall aldrig glömma
Och en gång skall tystnad
få ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Bortom allt jag drömt
finns du nånstans gömd
Aldrig blir du glömd
Inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Det är dig jag älskar
Det är dig jag älskar
Och en gång skall tårar
få ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

Bortom allt jag drömt
finns du nånstans gömd
Aldrig blir du glömd
Inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

Jag vill alltid älska
aldrig glömma
Jag vill alltid älska dig!

Inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

skåne trip

klockan börjar närma sig 1 tiden och nu borde jag egentligen sova, ska upp cid 6 tiden imorgon för att fixa inför Malmö imorgon, tåget går klockan sju imorgon på morgonen. Vi är framme vid 9 då vi ska shoppa lite sedan blir det manikyr och inchecking på hotellet som vi ska bo på. Resten av kvällen blir som den blir, Malin tar med sig sin dator och förhoppningsvis finns det internet där så vi kan blogga. Men nu ska jag slita mig från datorn och kolla på någon film som går på kanal 5 har jag för mig. hörs imorgon, natti!! ♥

at malins place

Det har varit lite dåligt med uppdatering igår och idag pga brist på ork och tid. Men nu ska det bli ändring på de inför helgen, för denna helgen kommer att bli helt awsome!

Just nu befinner jag mig hemma hos Mawlien, hon springer runt hela huset och fixar tvätt och 1000 andra saker. Vi väntar på att tvätten ska bli klar för att sedan bege oss hem till mig :) Medan malin håller på att fixa och trixa så sitter jag och pratar med hennes sötaste lillebror, han ska bli min när han är några år äldre. Nu ska jag hjälpa malin med saker, skriver när vi är hemma hos mig. Puss så länge ♥


en lista

vad heter du? Erika Johansson
vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Elina är fint
vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Emelie
vilket stjärntecken är du? Jungfru
Är du i ett förhållande? Nej
vart bor du? Halmstad
bott utomlands? Nej
flyttat antal gånger? 7 gånger
Vart har du bott någonstans? Halmstad, Trollhättan och Malmö
vart skulle du vilja bo? I en egen lägenhet i Malmö
vilken skolklass? andra året på Barn och fritid
vad vill du jobba med när du blir äldre? barn med funktionshinder
hur lång är du? 174 cm ungefär, är jätte lång.
hårfärg och frisyr? rakt, långt, brunt och uppklippt.
ögonfärg? Blå/Gröna
mest nöjd med? mitt hår
skostorlek? 39
glasögon? nej
har du några piercingar/tatueringar? Piercing i läppen och tungan
favorit filmer? My sisters keeper & A walk to remember
favorit låtar? R&B
favorit årstider? Sommaren och våren
favorit djur? Hund
favorit färg? Alla neutrala färger
favorit parfym Burberry London
favorit tv-program? True blood & How i meet you mother
favorit ämne i skolan? Samhällskunskap
vad använder du just nu för jacka?  svart parkas, svart vårjacka
vad använder du just nu för skor? Svarta stövlar eller sneakers
favoritfärg på kläder? Neutrala färger
favoritaffärer? New yorker, gina m.m
är ditt rum stort, litet eller mitt emellan? rätt så stort, mellan.
vilken färg på tapeterna? ljusgrå
vilka färger går rummet i i övrigt? Svart, vitt och grått.
favoritmöbel i rummet och varför? min säng och spegel
vad vill du ändra där inne? större garderob
vad har du där inne av följande:
tv? ja
video/dvd? ja
dator? ja
stereo? ja
telefon? nej
vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? En lekplats och lägenheter
vem förutom du brukar sova i din säng? ;)
När var du senast på sjukhus och varför? Den 23 januari, pims död. Vila i frid ♥
var har du i din jackficka just nu? busskort, tändare och nycklar
var har du i din handväska eller liknande just nu? läppglans, cigg, skolböcker, perfym och smink.
Vem kramade du senast? mami
Vem sov du med senast? Mawlien
Vem kysste du senast? min boy
vad är du beroende av? musik och vänner
vilket land kommer du i från? Sverige
vilken sorts lypsyl använder du? labello
har du nåt husdjur? Ja, tre katter
vad bor du i? Villa
Vem är din favorit? Tille ♥

I'm so happy

Jag är så himla glad just nu, längtar tills det blir helg. Min helg kommer att bli perfekt!


musik som väcker minnen ♥


T.A.T.u - gomenasai

O-town - All or nothing

Ricky - fall in love

eker brüder - schritt für schritt


en dag med Dardan

Mitt hår blev perfekt, det var bara luggen som blev lite för kort men de växer snart ut igen. När jag satt på bussen på väg hem så träffade jag Dardan, han följde med mig hem där vi satt vid datorn och rökte. Vi hade riktigt roligt. Dardan frågade om jag hade vax hemma för han ville vaxa sin mage, så jag tog fram vaxet och börja vaxa. Han skrek som en hund och hoppade runt, ajaj jag tyckte synd om honom men om man vill vara fin så får man ta emot konsekvenserna, right? Grannarna trodde säkert att någon blev skjuten för allt väsen. Jag skrattade så jag fick ont i magen, jag trodde aldrig att han skulle våga vaxa men jag hade fel, jag vaxade på 3 ställen sedan gav han upp. Han tyckte smärtan var så stor så han skulle hem och raka magen istället. Som ni ser här nedan så finns de en bild på hans mage, det syns inte så mycket men det är tre små rutor, haha. Bilderna är suddiga pga att jag sitter på den stationära datorn, eftersom min laptop är på lagning.

Därefter lyssnade vi på musik och åt mat. Nu har han gått hem så jag ska ta och städa undan lite i mitt rum nu, later babes ♥


  

just some damn words

Hej folket! Idag hade jag endast två lektioner men jag låg hemma och sov istället, kunde inte slita mig från sängen för det blev att jag gick och la mig väldigt sent igår. Men nu har jag varit vaken några timmar och ska gå till stan med mamma för att luncha och klippa mig, skriver när jag är tillbaka ♥

My new diary

Har precis kollat på filmen couples retreat, den var fakitskt helt okej. Innan filmen så kom min Malin hit en stund, vi rökte och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag känner att hon nästan är som min egna dagbok, jag kan berätta allting för henne och hon lyssnar. Inte för att en dagbok lyssnar men ni förstår vad jag menar, hon dömmer mig inte för mina åsikter och berättar inte till någon annan vad jag säger. Alltså är Malin min nya dagbok, hon ska komma till mig varje dag innan jag går och lägger mig så ska jag "skriva" mina tankar, känslor och åsikter, haha. Det har jag bestämt, just so you know Malin.

Imorgon har jag endast två lektioner, Matte och Naturkunsap. Jag slutar klockan tolv och då hämtar mami mig på skolan för att vi ska åka in till stan och äta lunch innan hon åker till jobbet och jag går till frisören, ska göra en liten mini makeover. 

Nu ska jag försöka gå och lägga mig så jag kommer upp i tid imorgon bitti, Natti Natti ♥


No place in the world that can compare


home sweet home

I'm finally home! Som jag skrev igår så hade jag sovmorgon och den unyttjade jag rejält, jag gick inte upp från sängen förens 12. Så jag missade dock en lektion, annars har skolan varit lugn och skön. Hade bara två lektioner, Engelska och svenska. Hann inte att blir klar med en uppgift på svenskan så ska snart slita mig från datorn och göra klart den. Efter skolan vandrade jag och malin till stan och åt pizza sen särade vi på oss när jag tog bussen hem och hon bussen till sitt jobb. På bussen träffade jag en gammal vän till mig, han berättade att han skulle bli pappa i Juni och att han är nygift. Blir glad att det har gått så bra för honom!

Lite senare idag ska jag skicka in min laptop på lagning och förhoppnings vis träffa min Malin! Nu ska jag inte sitta här utan ska ta fram skolböckerna och bli smart. Later babes ♥


update

Godkväll folket! Har precis gått bort från tv:n och nu sitter jag vid datorn, kollade på Håkans Bar och Svenska Hollywood fruar. När jag tittade på Håkans Bar så blir jag riktigt sugen på att åka till Thailand, nackdelen är bara att det kostar så mycket. Och jag eftersom jag inte har något jobb, söker sommarjobb för fullt och dem pengarna jag väl sparar och tjänar måste jag spara till körkortet och min Turkietresa i augusti, så detta året blir det nog ingen Thailand för min del. Men nästa år ska jag förhoppningsvis ha råd att åka dit med familjen eller fixa ett gäng tjejer som åker.

Igår kom jag och malin till sängs ganska sent, men jag klarade av att gå upp när klockan ringde vid 7. Malin började inte jobba förens klockan två så jag lät henne sova lite längre. Skolan var lika tråkig som vanligt, men vännerna gör att det blir roligt. Vi hade en lång håla som varade nästan två timmar så jag, Malin, Sebastian och petra tog en liten biltur runt i Halmstad, eftersom Petra nyss tagit körkort. Mamma hämtade upp mig på skolan och vi körde och handlade ingredienser till kladdkaka. Dock blev den inte så lyckad men den gick och äta. I'm so chocolicous !

Imorgon har jag sovmorgon till klockan 12, thank good! Känner att jag verkligen behöver att sova ut ordentligt så ska ta en sista cigg strax och ringa min boy sedan blir det skönhetsömn för min del. hörs imorgon, sleep tight ♥


They say when two become one that's love

Once upan a time you were with me, and now you're only a dram. So i hold you a night
in this fairytale where our love is made belive. Then I wake up to see I'm alone in what
we used to call our room. So all thats left for me to do is keep on dreaming of you


Life is better then good

En ny start, en ny Erika och en ny design. Jag har bestämmt mig för att ta tag i bloggandet och nu känns det som rätt tillfälle, hoppas att ni kommer att gilla det ni ser! :)

Idag vaknade jag och Malin vid 12 av att mamma hade lagat tacos. Vid 15 åkte Malin och jobbade och då kom Mawlien hit. Blev en del prat om allt mellan himmel och jord, sedan gick vi till ICA och köpte med oss massa gott som vi myst med ikväll till Alice i underlandet, som vi dock inte såg klart då annat dök upp.

Nu ska jag och Mawlien krypa ner i min säng och få oss lite sömn, imorgon väntar en ny dag med skola. Sovgott! ♥



Right now!


RSS 2.0
eriqaah -

Malmö city again

today var jag i skolan, kom dock lite försent och gick hem 3 timmar innan vi slutade. Orkade inte stanna kvar så jag gick hem och sov istället, vaknade vid 6 tiden och sedan dess har jag bara kollat tv. Malin kom förbi en stund vid tio tiden, vi satt och pratade om massa saker som händer just nu. Det ska alltid finnas något problem hela tiden.

Imorgon ska jag upp tidigt, kommer bli svårt eftersom jag kommer inte somna förens sent ikväll för jag sov i tre timmar tidigare idag. Men upp ska jag iaf, för våran klass ska åka till Malmö, Rosengård. Vi ska besöka 3 olika förskolor och se hur dem arbetar och fungerar eftersom det finns så många som inte talar svenska där. Vi får även lite egen tid då ska jag kanske träffa någon kompis, inte säkert. Vi åker redan vid 8 på morgonen och är hemma 8-9 så blir dåligt med uppdatering imorgon för min iphone funkar inte som den vill så det går inte att uppdatera från den. Men hoppas att dagen blir rolig, tror dock inte det kommer bli så för Malmö ger mig dåliga vibbar nu.


Nu ska jag starta en film och försöka sova, godnatt ♥


i got soul but i'm not a soldier


god night

Har precis haft ett långt telefonsamtal med malin och jag är så trött nu så att jag håller på att somna framför datorn, men ville lägga in en bild på mig och malin när vi precis kommit fram till hotellet, osminkade och trötta. Nu ska jag sova, godnatt ♥

 


another lessen learnt

You ask me why I like him, and right now i ask myself the same question.

Man ska aldrig tro att en kille är speciell, för i slutändan visar det sig att han är precis som alla andra. Jag förstår inte att jag har kunnat vara så dum och blind att inte se vad det är som har pågått. Från att vara helt underbar när man ses men sedan bli en främmande person, även fall vi träffades flera gånger såg jag aldrig sanningen, men nu vet jag. Att du inte kunde säga som det var? Allt du har sagt, de var tydligen bara tomma ord. Du är så självisk du tänker endast på dig själv och ingen i din omgivning det är bara du du du och du, ingen annan. Jag blev förvirrad och nedstämd när jag fick reda på hur det var, men samtidigt jävligt glad för nu kommer jag inte ägna en enda sekund till på dig. Kommer inte träffa dig mera, ringa eller smsa. Du är inte värd min tid. Du går ditt håll och jag går mitt. Men jag önskar att samma sak som du har gjort mot mig kommer hända dig någon dag, och att du känner likadant som jag gjorde för dig. karma is a bitch!


crazy night

All the crazy shit I did tonight, those will be the best memories

Denna helgen har varit otrolig! Det måste göras om, eller vad säger du malin? Eftersom det inte blev så mycket bloggande när jag var i malmö så kommer en liten summering! När vi tog bussen till entré så satt några arabiska tjejer på bussen som inte visade någon respekt, de skrek och sjöng över hela bussen och var helt enkelt allmänt störiga. Men till sist blev dem utslängda och då skrek dem hora och massa andra svordommar till busschaffören, brist på respekt. När vi kom fram till entré så åt vi på någon resturang, jag minns inte namnet men det blev iaf kyckling filé och pommes. Därefter blev de shopping och hem mot hotellet. Vi gick inom coop forum för att handla utblandning och smått och gott inför kvällen. När vi hade varit inne i rummet en stund och bara tog de lugnt så ducschade vi sedan blev de lite egen spa, ansiktsmask m.m. Klockan hade börjat närma sig nio och då hämtade Leonardo och hans kompis Amir oss för att åka vidare till Amir's place där det skulle bli fest. Dock blev de inte så, vi kollade på tv och drack någon drink sedan begav jag och Malin oss vidare. Malin kom med förslaget att vi skulle gå till hotellet från söderkulla och hon var hundra procent säker på att hon kunde vägen, vi gick någon kilometer sedan söter vi på två killkompisar. Resten av kvällen spenderades med dem och vad som hände orkar jag inte berätta för skulle behövt skriva en hel roman då. Men det var höjdpunken på hela dagen iaf. jag hade riktigt roligt & det tror jag malin också hade!

Vi kom tillbaka till hotellet vid fyra på morgonen ungefär, då bänkade vi oss i sängen och kollade på Den onda cirkeln, det blev inte så mycket kollande för vi kunde kanppt hålla ögonen öppna så det blev att vi stängde av tvn och sov istället. Idag checkade vi ut vid 12 tiden så vi tog en taxi till centralen och låste in våran packning sedan promenerade vi till stan och åt Mc donalds och gick i affärer. Runt tre tiden blev det en fika på espresso house, där jag tog en kladdkaka. Im so chocolicious! Sedan träffade vi min BFF visar, mmm haha. Vi åkte runt malmö och tog en runda i stan innan vi åkte till centralen. Jag älskar den killen, han är världens roligaste och någon snällare får man nog leta efter. My bff, best friends forever and never ends haha!

Nu är jag dock hemma, ville vara kvar en natt till men går inte pga malin jobbar och jag har skola, men på tisdag åker jag dit igen fast med klassen. Då blir det kul kul med min favorit, Malin! Nu ska jag knarka in wikipedia och förhoppnings vis hittar jag någonting där om Olle Bolle och mina kära ankor. haha nej skämt och sidor det är nog bara malin som förstår vad jag menar. Bilder från i helgen kommer imorgon.

Hoppas ni har haft en lika bra helg som mig, för min har varit helt lovely!

Malmö baby!

Gud vad seg man var i morse när mobilen ringde runt 6 tiden, men upp kom vi iallafall. Mamma körde oss till tågstationen vid halv sju, på tåget så kollade vi på Alice i underlandet, den var faktiskt bra. Världens sötaste kille satt på tåget med sin pappa, han var ca 6 år gammal. Gud ville bara pussa sönder honom. När vi kom fram till Malmö så ösregnade det men vi gick till hansa companiet för att shoppa lite kläde och sprit, det blev smirnoff apple som vi ska dricka senare ikväll. Sedan gå vidare till Möllan där jag gjorde mina naglar, riktigt bra blev dem! Efter jag hade gjort klart mina naglar så tog vi bussen till hotellet, vi bor på 8:e våningen man ser hela öresundsbron och har en riktigt sexig utsikt, massa snygga killar som tränar fotboll vid stadion, yummi!. Ett relativt fint hotell och rummen var okej. Vi köpte internet så vi kunde blogga men detta internet kan man bara slänga rakt ut, för det är så himla sent så det inte är sant.

Nu ska vi ta på ytterkläderna och springa ner till bussen för vi ska till Entré och äta lite mat, uppdaterar förmodligen när vi kommer tillbaks. Hörs sedan, puss ♥

Pim Igelhammar ♥

Pim, du lämnade världen alldeles för tidigt, Det går inte en enda dag utan att vi tänker på dig. Jag vet att du lever genom din lillebror Tille. Det är så orättvist varför det var just du,I wish that i could build a stairway to heaven so i could bring you back home.

Vi älskar dig flicka lilla, vila i frid
 ♥♥



Ingen förstod vart du blev av
men fast din vagga är en grav
tror jag du fann en öppen dörr
som barnen gör
Till rum med änglar att få se
dom lär dig leka, ser dig le
Åh, om jag kunde vara med!
Det är dig jag älskar

Det är dig jag älskar!
Och en gång skall tystnad
ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Ingen är vackrare än du
för du har himmelsk klädnad nu
Du som är mammas sorg och skatt
jag ber i natt
När du hör vita vingars sus
be att två änglar tar ditt ljus
ner till min mardröms mörka hus
Jag vill alltid älska!

Jag skall aldrig glömma
Och en gång skall tystnad
få ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Bortom allt jag drömt
finns du nånstans gömd
Aldrig blir du glömd
Inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Det är dig jag älskar
Det är dig jag älskar
Och en gång skall tårar
få ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

Bortom allt jag drömt
finns du nånstans gömd
Aldrig blir du glömd
Inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

Jag vill alltid älska
aldrig glömma
Jag vill alltid älska dig!

Inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

skåne trip

klockan börjar närma sig 1 tiden och nu borde jag egentligen sova, ska upp cid 6 tiden imorgon för att fixa inför Malmö imorgon, tåget går klockan sju imorgon på morgonen. Vi är framme vid 9 då vi ska shoppa lite sedan blir det manikyr och inchecking på hotellet som vi ska bo på. Resten av kvällen blir som den blir, Malin tar med sig sin dator och förhoppningsvis finns det internet där så vi kan blogga. Men nu ska jag slita mig från datorn och kolla på någon film som går på kanal 5 har jag för mig. hörs imorgon, natti!! ♥

at malins place

Det har varit lite dåligt med uppdatering igår och idag pga brist på ork och tid. Men nu ska det bli ändring på de inför helgen, för denna helgen kommer att bli helt awsome!

Just nu befinner jag mig hemma hos Mawlien, hon springer runt hela huset och fixar tvätt och 1000 andra saker. Vi väntar på att tvätten ska bli klar för att sedan bege oss hem till mig :) Medan malin håller på att fixa och trixa så sitter jag och pratar med hennes sötaste lillebror, han ska bli min när han är några år äldre. Nu ska jag hjälpa malin med saker, skriver när vi är hemma hos mig. Puss så länge ♥


en lista

vad heter du? Erika Johansson
vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Elina är fint
vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Emelie
vilket stjärntecken är du? Jungfru
Är du i ett förhållande? Nej
vart bor du? Halmstad
bott utomlands? Nej
flyttat antal gånger? 7 gånger
Vart har du bott någonstans? Halmstad, Trollhättan och Malmö
vart skulle du vilja bo? I en egen lägenhet i Malmö
vilken skolklass? andra året på Barn och fritid
vad vill du jobba med när du blir äldre? barn med funktionshinder
hur lång är du? 174 cm ungefär, är jätte lång.
hårfärg och frisyr? rakt, långt, brunt och uppklippt.
ögonfärg? Blå/Gröna
mest nöjd med? mitt hår
skostorlek? 39
glasögon? nej
har du några piercingar/tatueringar? Piercing i läppen och tungan
favorit filmer? My sisters keeper & A walk to remember
favorit låtar? R&B
favorit årstider? Sommaren och våren
favorit djur? Hund
favorit färg? Alla neutrala färger
favorit parfym Burberry London
favorit tv-program? True blood & How i meet you mother
favorit ämne i skolan? Samhällskunskap
vad använder du just nu för jacka?  svart parkas, svart vårjacka
vad använder du just nu för skor? Svarta stövlar eller sneakers
favoritfärg på kläder? Neutrala färger
favoritaffärer? New yorker, gina m.m
är ditt rum stort, litet eller mitt emellan? rätt så stort, mellan.
vilken färg på tapeterna? ljusgrå
vilka färger går rummet i i övrigt? Svart, vitt och grått.
favoritmöbel i rummet och varför? min säng och spegel
vad vill du ändra där inne? större garderob
vad har du där inne av följande:
tv? ja
video/dvd? ja
dator? ja
stereo? ja
telefon? nej
vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? En lekplats och lägenheter
vem förutom du brukar sova i din säng? ;)
När var du senast på sjukhus och varför? Den 23 januari, pims död. Vila i frid ♥
var har du i din jackficka just nu? busskort, tändare och nycklar
var har du i din handväska eller liknande just nu? läppglans, cigg, skolböcker, perfym och smink.
Vem kramade du senast? mami
Vem sov du med senast? Mawlien
Vem kysste du senast? min boy
vad är du beroende av? musik och vänner
vilket land kommer du i från? Sverige
vilken sorts lypsyl använder du? labello
har du nåt husdjur? Ja, tre katter
vad bor du i? Villa
Vem är din favorit? Tille ♥

I'm so happy

Jag är så himla glad just nu, längtar tills det blir helg. Min helg kommer att bli perfekt!


musik som väcker minnen ♥


T.A.T.u - gomenasai

O-town - All or nothing

Ricky - fall in love

eker brüder - schritt für schritt


en dag med Dardan

Mitt hår blev perfekt, det var bara luggen som blev lite för kort men de växer snart ut igen. När jag satt på bussen på väg hem så träffade jag Dardan, han följde med mig hem där vi satt vid datorn och rökte. Vi hade riktigt roligt. Dardan frågade om jag hade vax hemma för han ville vaxa sin mage, så jag tog fram vaxet och börja vaxa. Han skrek som en hund och hoppade runt, ajaj jag tyckte synd om honom men om man vill vara fin så får man ta emot konsekvenserna, right? Grannarna trodde säkert att någon blev skjuten för allt väsen. Jag skrattade så jag fick ont i magen, jag trodde aldrig att han skulle våga vaxa men jag hade fel, jag vaxade på 3 ställen sedan gav han upp. Han tyckte smärtan var så stor så han skulle hem och raka magen istället. Som ni ser här nedan så finns de en bild på hans mage, det syns inte så mycket men det är tre små rutor, haha. Bilderna är suddiga pga att jag sitter på den stationära datorn, eftersom min laptop är på lagning.

Därefter lyssnade vi på musik och åt mat. Nu har han gått hem så jag ska ta och städa undan lite i mitt rum nu, later babes ♥


  

just some damn words

Hej folket! Idag hade jag endast två lektioner men jag låg hemma och sov istället, kunde inte slita mig från sängen för det blev att jag gick och la mig väldigt sent igår. Men nu har jag varit vaken några timmar och ska gå till stan med mamma för att luncha och klippa mig, skriver när jag är tillbaka ♥

My new diary

Har precis kollat på filmen couples retreat, den var fakitskt helt okej. Innan filmen så kom min Malin hit en stund, vi rökte och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag känner att hon nästan är som min egna dagbok, jag kan berätta allting för henne och hon lyssnar. Inte för att en dagbok lyssnar men ni förstår vad jag menar, hon dömmer mig inte för mina åsikter och berättar inte till någon annan vad jag säger. Alltså är Malin min nya dagbok, hon ska komma till mig varje dag innan jag går och lägger mig så ska jag "skriva" mina tankar, känslor och åsikter, haha. Det har jag bestämt, just so you know Malin.

Imorgon har jag endast två lektioner, Matte och Naturkunsap. Jag slutar klockan tolv och då hämtar mami mig på skolan för att vi ska åka in till stan och äta lunch innan hon åker till jobbet och jag går till frisören, ska göra en liten mini makeover. 

Nu ska jag försöka gå och lägga mig så jag kommer upp i tid imorgon bitti, Natti Natti ♥


No place in the world that can compare


home sweet home

I'm finally home! Som jag skrev igår så hade jag sovmorgon och den unyttjade jag rejält, jag gick inte upp från sängen förens 12. Så jag missade dock en lektion, annars har skolan varit lugn och skön. Hade bara två lektioner, Engelska och svenska. Hann inte att blir klar med en uppgift på svenskan så ska snart slita mig från datorn och göra klart den. Efter skolan vandrade jag och malin till stan och åt pizza sen särade vi på oss när jag tog bussen hem och hon bussen till sitt jobb. På bussen träffade jag en gammal vän till mig, han berättade att han skulle bli pappa i Juni och att han är nygift. Blir glad att det har gått så bra för honom!

Lite senare idag ska jag skicka in min laptop på lagning och förhoppnings vis träffa min Malin! Nu ska jag inte sitta här utan ska ta fram skolböckerna och bli smart. Later babes ♥


update

Godkväll folket! Har precis gått bort från tv:n och nu sitter jag vid datorn, kollade på Håkans Bar och Svenska Hollywood fruar. När jag tittade på Håkans Bar så blir jag riktigt sugen på att åka till Thailand, nackdelen är bara att det kostar så mycket. Och jag eftersom jag inte har något jobb, söker sommarjobb för fullt och dem pengarna jag väl sparar och tjänar måste jag spara till körkortet och min Turkietresa i augusti, så detta året blir det nog ingen Thailand för min del. Men nästa år ska jag förhoppningsvis ha råd att åka dit med familjen eller fixa ett gäng tjejer som åker.

Igår kom jag och malin till sängs ganska sent, men jag klarade av att gå upp när klockan ringde vid 7. Malin började inte jobba förens klockan två så jag lät henne sova lite längre. Skolan var lika tråkig som vanligt, men vännerna gör att det blir roligt. Vi hade en lång håla som varade nästan två timmar så jag, Malin, Sebastian och petra tog en liten biltur runt i Halmstad, eftersom Petra nyss tagit körkort. Mamma hämtade upp mig på skolan och vi körde och handlade ingredienser till kladdkaka. Dock blev den inte så lyckad men den gick och äta. I'm so chocolicous !

Imorgon har jag sovmorgon till klockan 12, thank good! Känner att jag verkligen behöver att sova ut ordentligt så ska ta en sista cigg strax och ringa min boy sedan blir det skönhetsömn för min del. hörs imorgon, sleep tight ♥


They say when two become one that's love

Once upan a time you were with me, and now you're only a dram. So i hold you a night
in this fairytale where our love is made belive. Then I wake up to see I'm alone in what
we used to call our room. So all thats left for me to do is keep on dreaming of you


Life is better then good

En ny start, en ny Erika och en ny design. Jag har bestämmt mig för att ta tag i bloggandet och nu känns det som rätt tillfälle, hoppas att ni kommer att gilla det ni ser! :)

Idag vaknade jag och Malin vid 12 av att mamma hade lagat tacos. Vid 15 åkte Malin och jobbade och då kom Mawlien hit. Blev en del prat om allt mellan himmel och jord, sedan gick vi till ICA och köpte med oss massa gott som vi myst med ikväll till Alice i underlandet, som vi dock inte såg klart då annat dök upp.

Nu ska jag och Mawlien krypa ner i min säng och få oss lite sömn, imorgon väntar en ny dag med skola. Sovgott! ♥



Right now!


RSS 2.0
eriqaah -

Malmö city again

today var jag i skolan, kom dock lite försent och gick hem 3 timmar innan vi slutade. Orkade inte stanna kvar så jag gick hem och sov istället, vaknade vid 6 tiden och sedan dess har jag bara kollat tv. Malin kom förbi en stund vid tio tiden, vi satt och pratade om massa saker som händer just nu. Det ska alltid finnas något problem hela tiden.

Imorgon ska jag upp tidigt, kommer bli svårt eftersom jag kommer inte somna förens sent ikväll för jag sov i tre timmar tidigare idag. Men upp ska jag iaf, för våran klass ska åka till Malmö, Rosengård. Vi ska besöka 3 olika förskolor och se hur dem arbetar och fungerar eftersom det finns så många som inte talar svenska där. Vi får även lite egen tid då ska jag kanske träffa någon kompis, inte säkert. Vi åker redan vid 8 på morgonen och är hemma 8-9 så blir dåligt med uppdatering imorgon för min iphone funkar inte som den vill så det går inte att uppdatera från den. Men hoppas att dagen blir rolig, tror dock inte det kommer bli så för Malmö ger mig dåliga vibbar nu.


Nu ska jag starta en film och försöka sova, godnatt ♥


i got soul but i'm not a soldier


god night

Har precis haft ett långt telefonsamtal med malin och jag är så trött nu så att jag håller på att somna framför datorn, men ville lägga in en bild på mig och malin när vi precis kommit fram till hotellet, osminkade och trötta. Nu ska jag sova, godnatt ♥

 


another lessen learnt

You ask me why I like him, and right now i ask myself the same question.

Man ska aldrig tro att en kille är speciell, för i slutändan visar det sig att han är precis som alla andra. Jag förstår inte att jag har kunnat vara så dum och blind att inte se vad det är som har pågått. Från att vara helt underbar när man ses men sedan bli en främmande person, även fall vi träffades flera gånger såg jag aldrig sanningen, men nu vet jag. Att du inte kunde säga som det var? Allt du har sagt, de var tydligen bara tomma ord. Du är så självisk du tänker endast på dig själv och ingen i din omgivning det är bara du du du och du, ingen annan. Jag blev förvirrad och nedstämd när jag fick reda på hur det var, men samtidigt jävligt glad för nu kommer jag inte ägna en enda sekund till på dig. Kommer inte träffa dig mera, ringa eller smsa. Du är inte värd min tid. Du går ditt håll och jag går mitt. Men jag önskar att samma sak som du har gjort mot mig kommer hända dig någon dag, och att du känner likadant som jag gjorde för dig. karma is a bitch!


crazy night

All the crazy shit I did tonight, those will be the best memories

Denna helgen har varit otrolig! Det måste göras om, eller vad säger du malin? Eftersom det inte blev så mycket bloggande när jag var i malmö så kommer en liten summering! När vi tog bussen till entré så satt några arabiska tjejer på bussen som inte visade någon respekt, de skrek och sjöng över hela bussen och var helt enkelt allmänt störiga. Men till sist blev dem utslängda och då skrek dem hora och massa andra svordommar till busschaffören, brist på respekt. När vi kom fram till entré så åt vi på någon resturang, jag minns inte namnet men det blev iaf kyckling filé och pommes. Därefter blev de shopping och hem mot hotellet. Vi gick inom coop forum för att handla utblandning och smått och gott inför kvällen. När vi hade varit inne i rummet en stund och bara tog de lugnt så ducschade vi sedan blev de lite egen spa, ansiktsmask m.m. Klockan hade börjat närma sig nio och då hämtade Leonardo och hans kompis Amir oss för att åka vidare till Amir's place där det skulle bli fest. Dock blev de inte så, vi kollade på tv och drack någon drink sedan begav jag och Malin oss vidare. Malin kom med förslaget att vi skulle gå till hotellet från söderkulla och hon var hundra procent säker på att hon kunde vägen, vi gick någon kilometer sedan söter vi på två killkompisar. Resten av kvällen spenderades med dem och vad som hände orkar jag inte berätta för skulle behövt skriva en hel roman då. Men det var höjdpunken på hela dagen iaf. jag hade riktigt roligt & det tror jag malin också hade!

Vi kom tillbaka till hotellet vid fyra på morgonen ungefär, då bänkade vi oss i sängen och kollade på Den onda cirkeln, det blev inte så mycket kollande för vi kunde kanppt hålla ögonen öppna så det blev att vi stängde av tvn och sov istället. Idag checkade vi ut vid 12 tiden så vi tog en taxi till centralen och låste in våran packning sedan promenerade vi till stan och åt Mc donalds och gick i affärer. Runt tre tiden blev det en fika på espresso house, där jag tog en kladdkaka. Im so chocolicious! Sedan träffade vi min BFF visar, mmm haha. Vi åkte runt malmö och tog en runda i stan innan vi åkte till centralen. Jag älskar den killen, han är världens roligaste och någon snällare får man nog leta efter. My bff, best friends forever and never ends haha!

Nu är jag dock hemma, ville vara kvar en natt till men går inte pga malin jobbar och jag har skola, men på tisdag åker jag dit igen fast med klassen. Då blir det kul kul med min favorit, Malin! Nu ska jag knarka in wikipedia och förhoppnings vis hittar jag någonting där om Olle Bolle och mina kära ankor. haha nej skämt och sidor det är nog bara malin som förstår vad jag menar. Bilder från i helgen kommer imorgon.

Hoppas ni har haft en lika bra helg som mig, för min har varit helt lovely!

Malmö baby!

Gud vad seg man var i morse när mobilen ringde runt 6 tiden, men upp kom vi iallafall. Mamma körde oss till tågstationen vid halv sju, på tåget så kollade vi på Alice i underlandet, den var faktiskt bra. Världens sötaste kille satt på tåget med sin pappa, han var ca 6 år gammal. Gud ville bara pussa sönder honom. När vi kom fram till Malmö så ösregnade det men vi gick till hansa companiet för att shoppa lite kläde och sprit, det blev smirnoff apple som vi ska dricka senare ikväll. Sedan gå vidare till Möllan där jag gjorde mina naglar, riktigt bra blev dem! Efter jag hade gjort klart mina naglar så tog vi bussen till hotellet, vi bor på 8:e våningen man ser hela öresundsbron och har en riktigt sexig utsikt, massa snygga killar som tränar fotboll vid stadion, yummi!. Ett relativt fint hotell och rummen var okej. Vi köpte internet så vi kunde blogga men detta internet kan man bara slänga rakt ut, för det är så himla sent så det inte är sant.

Nu ska vi ta på ytterkläderna och springa ner till bussen för vi ska till Entré och äta lite mat, uppdaterar förmodligen när vi kommer tillbaks. Hörs sedan, puss ♥

Pim Igelhammar ♥

Pim, du lämnade världen alldeles för tidigt, Det går inte en enda dag utan att vi tänker på dig. Jag vet att du lever genom din lillebror Tille. Det är så orättvist varför det var just du,I wish that i could build a stairway to heaven so i could bring you back home.

Vi älskar dig flicka lilla, vila i frid
 ♥♥



Ingen förstod vart du blev av
men fast din vagga är en grav
tror jag du fann en öppen dörr
som barnen gör
Till rum med änglar att få se
dom lär dig leka, ser dig le
Åh, om jag kunde vara med!
Det är dig jag älskar

Det är dig jag älskar!
Och en gång skall tystnad
ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Ingen är vackrare än du
för du har himmelsk klädnad nu
Du som är mammas sorg och skatt
jag ber i natt
När du hör vita vingars sus
be att två änglar tar ditt ljus
ner till min mardröms mörka hus
Jag vill alltid älska!

Jag skall aldrig glömma
Och en gång skall tystnad
få ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Bortom allt jag drömt
finns du nånstans gömd
Aldrig blir du glömd
Inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Det är dig jag älskar
Det är dig jag älskar
Och en gång skall tårar
få ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

Bortom allt jag drömt
finns du nånstans gömd
Aldrig blir du glömd
Inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

Jag vill alltid älska
aldrig glömma
Jag vill alltid älska dig!

Inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

skåne trip

klockan börjar närma sig 1 tiden och nu borde jag egentligen sova, ska upp cid 6 tiden imorgon för att fixa inför Malmö imorgon, tåget går klockan sju imorgon på morgonen. Vi är framme vid 9 då vi ska shoppa lite sedan blir det manikyr och inchecking på hotellet som vi ska bo på. Resten av kvällen blir som den blir, Malin tar med sig sin dator och förhoppningsvis finns det internet där så vi kan blogga. Men nu ska jag slita mig från datorn och kolla på någon film som går på kanal 5 har jag för mig. hörs imorgon, natti!! ♥

at malins place

Det har varit lite dåligt med uppdatering igår och idag pga brist på ork och tid. Men nu ska det bli ändring på de inför helgen, för denna helgen kommer att bli helt awsome!

Just nu befinner jag mig hemma hos Mawlien, hon springer runt hela huset och fixar tvätt och 1000 andra saker. Vi väntar på att tvätten ska bli klar för att sedan bege oss hem till mig :) Medan malin håller på att fixa och trixa så sitter jag och pratar med hennes sötaste lillebror, han ska bli min när han är några år äldre. Nu ska jag hjälpa malin med saker, skriver när vi är hemma hos mig. Puss så länge ♥


en lista

vad heter du? Erika Johansson
vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Elina är fint
vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Emelie
vilket stjärntecken är du? Jungfru
Är du i ett förhållande? Nej
vart bor du? Halmstad
bott utomlands? Nej
flyttat antal gånger? 7 gånger
Vart har du bott någonstans? Halmstad, Trollhättan och Malmö
vart skulle du vilja bo? I en egen lägenhet i Malmö
vilken skolklass? andra året på Barn och fritid
vad vill du jobba med när du blir äldre? barn med funktionshinder
hur lång är du? 174 cm ungefär, är jätte lång.
hårfärg och frisyr? rakt, långt, brunt och uppklippt.
ögonfärg? Blå/Gröna
mest nöjd med? mitt hår
skostorlek? 39
glasögon? nej
har du några piercingar/tatueringar? Piercing i läppen och tungan
favorit filmer? My sisters keeper & A walk to remember
favorit låtar? R&B
favorit årstider? Sommaren och våren
favorit djur? Hund
favorit färg? Alla neutrala färger
favorit parfym Burberry London
favorit tv-program? True blood & How i meet you mother
favorit ämne i skolan? Samhällskunskap
vad använder du just nu för jacka?  svart parkas, svart vårjacka
vad använder du just nu för skor? Svarta stövlar eller sneakers
favoritfärg på kläder? Neutrala färger
favoritaffärer? New yorker, gina m.m
är ditt rum stort, litet eller mitt emellan? rätt så stort, mellan.
vilken färg på tapeterna? ljusgrå
vilka färger går rummet i i övrigt? Svart, vitt och grått.
favoritmöbel i rummet och varför? min säng och spegel
vad vill du ändra där inne? större garderob
vad har du där inne av följande:
tv? ja
video/dvd? ja
dator? ja
stereo? ja
telefon? nej
vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? En lekplats och lägenheter
vem förutom du brukar sova i din säng? ;)
När var du senast på sjukhus och varför? Den 23 januari, pims död. Vila i frid ♥
var har du i din jackficka just nu? busskort, tändare och nycklar
var har du i din handväska eller liknande just nu? läppglans, cigg, skolböcker, perfym och smink.
Vem kramade du senast? mami
Vem sov du med senast? Mawlien
Vem kysste du senast? min boy
vad är du beroende av? musik och vänner
vilket land kommer du i från? Sverige
vilken sorts lypsyl använder du? labello
har du nåt husdjur? Ja, tre katter
vad bor du i? Villa
Vem är din favorit? Tille ♥

I'm so happy

Jag är så himla glad just nu, längtar tills det blir helg. Min helg kommer att bli perfekt!


musik som väcker minnen ♥


T.A.T.u - gomenasai

O-town - All or nothing

Ricky - fall in love

eker brüder - schritt für schritt


en dag med Dardan

Mitt hår blev perfekt, det var bara luggen som blev lite för kort men de växer snart ut igen. När jag satt på bussen på väg hem så träffade jag Dardan, han följde med mig hem där vi satt vid datorn och rökte. Vi hade riktigt roligt. Dardan frågade om jag hade vax hemma för han ville vaxa sin mage, så jag tog fram vaxet och börja vaxa. Han skrek som en hund och hoppade runt, ajaj jag tyckte synd om honom men om man vill vara fin så får man ta emot konsekvenserna, right? Grannarna trodde säkert att någon blev skjuten för allt väsen. Jag skrattade så jag fick ont i magen, jag trodde aldrig att han skulle våga vaxa men jag hade fel, jag vaxade på 3 ställen sedan gav han upp. Han tyckte smärtan var så stor så han skulle hem och raka magen istället. Som ni ser här nedan så finns de en bild på hans mage, det syns inte så mycket men det är tre små rutor, haha. Bilderna är suddiga pga att jag sitter på den stationära datorn, eftersom min laptop är på lagning.

Därefter lyssnade vi på musik och åt mat. Nu har han gått hem så jag ska ta och städa undan lite i mitt rum nu, later babes ♥


  

just some damn words

Hej folket! Idag hade jag endast två lektioner men jag låg hemma och sov istället, kunde inte slita mig från sängen för det blev att jag gick och la mig väldigt sent igår. Men nu har jag varit vaken några timmar och ska gå till stan med mamma för att luncha och klippa mig, skriver när jag är tillbaka ♥

My new diary

Har precis kollat på filmen couples retreat, den var fakitskt helt okej. Innan filmen så kom min Malin hit en stund, vi rökte och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag känner att hon nästan är som min egna dagbok, jag kan berätta allting för henne och hon lyssnar. Inte för att en dagbok lyssnar men ni förstår vad jag menar, hon dömmer mig inte för mina åsikter och berättar inte till någon annan vad jag säger. Alltså är Malin min nya dagbok, hon ska komma till mig varje dag innan jag går och lägger mig så ska jag "skriva" mina tankar, känslor och åsikter, haha. Det har jag bestämt, just so you know Malin.

Imorgon har jag endast två lektioner, Matte och Naturkunsap. Jag slutar klockan tolv och då hämtar mami mig på skolan för att vi ska åka in till stan och äta lunch innan hon åker till jobbet och jag går till frisören, ska göra en liten mini makeover. 

Nu ska jag försöka gå och lägga mig så jag kommer upp i tid imorgon bitti, Natti Natti ♥


No place in the world that can compare


home sweet home

I'm finally home! Som jag skrev igår så hade jag sovmorgon och den unyttjade jag rejält, jag gick inte upp från sängen förens 12. Så jag missade dock en lektion, annars har skolan varit lugn och skön. Hade bara två lektioner, Engelska och svenska. Hann inte att blir klar med en uppgift på svenskan så ska snart slita mig från datorn och göra klart den. Efter skolan vandrade jag och malin till stan och åt pizza sen särade vi på oss när jag tog bussen hem och hon bussen till sitt jobb. På bussen träffade jag en gammal vän till mig, han berättade att han skulle bli pappa i Juni och att han är nygift. Blir glad att det har gått så bra för honom!

Lite senare idag ska jag skicka in min laptop på lagning och förhoppnings vis träffa min Malin! Nu ska jag inte sitta här utan ska ta fram skolböckerna och bli smart. Later babes ♥


update

Godkväll folket! Har precis gått bort från tv:n och nu sitter jag vid datorn, kollade på Håkans Bar och Svenska Hollywood fruar. När jag tittade på Håkans Bar så blir jag riktigt sugen på att åka till Thailand, nackdelen är bara att det kostar så mycket. Och jag eftersom jag inte har något jobb, söker sommarjobb för fullt och dem pengarna jag väl sparar och tjänar måste jag spara till körkortet och min Turkietresa i augusti, så detta året blir det nog ingen Thailand för min del. Men nästa år ska jag förhoppningsvis ha råd att åka dit med familjen eller fixa ett gäng tjejer som åker.

Igår kom jag och malin till sängs ganska sent, men jag klarade av att gå upp när klockan ringde vid 7. Malin började inte jobba förens klockan två så jag lät henne sova lite längre. Skolan var lika tråkig som vanligt, men vännerna gör att det blir roligt. Vi hade en lång håla som varade nästan två timmar så jag, Malin, Sebastian och petra tog en liten biltur runt i Halmstad, eftersom Petra nyss tagit körkort. Mamma hämtade upp mig på skolan och vi körde och handlade ingredienser till kladdkaka. Dock blev den inte så lyckad men den gick och äta. I'm so chocolicous !

Imorgon har jag sovmorgon till klockan 12, thank good! Känner att jag verkligen behöver att sova ut ordentligt så ska ta en sista cigg strax och ringa min boy sedan blir det skönhetsömn för min del. hörs imorgon, sleep tight ♥


They say when two become one that's love

Once upan a time you were with me, and now you're only a dram. So i hold you a night
in this fairytale where our love is made belive. Then I wake up to see I'm alone in what
we used to call our room. So all thats left for me to do is keep on dreaming of you


Life is better then good

En ny start, en ny Erika och en ny design. Jag har bestämmt mig för att ta tag i bloggandet och nu känns det som rätt tillfälle, hoppas att ni kommer att gilla det ni ser! :)

Idag vaknade jag och Malin vid 12 av att mamma hade lagat tacos. Vid 15 åkte Malin och jobbade och då kom Mawlien hit. Blev en del prat om allt mellan himmel och jord, sedan gick vi till ICA och köpte med oss massa gott som vi myst med ikväll till Alice i underlandet, som vi dock inte såg klart då annat dök upp.

Nu ska jag och Mawlien krypa ner i min säng och få oss lite sömn, imorgon väntar en ny dag med skola. Sovgott! ♥



Right now!




eriqaah -

Malmö city again

today var jag i skolan, kom dock lite försent och gick hem 3 timmar innan vi slutade. Orkade inte stanna kvar så jag gick hem och sov istället, vaknade vid 6 tiden och sedan dess har jag bara kollat tv. Malin kom förbi en stund vid tio tiden, vi satt och pratade om massa saker som händer just nu. Det ska alltid finnas något problem hela tiden.

Imorgon ska jag upp tidigt, kommer bli svårt eftersom jag kommer inte somna förens sent ikväll för jag sov i tre timmar tidigare idag. Men upp ska jag iaf, för våran klass ska åka till Malmö, Rosengård. Vi ska besöka 3 olika förskolor och se hur dem arbetar och fungerar eftersom det finns så många som inte talar svenska där. Vi får även lite egen tid då ska jag kanske träffa någon kompis, inte säkert. Vi åker redan vid 8 på morgonen och är hemma 8-9 så blir dåligt med uppdatering imorgon för min iphone funkar inte som den vill så det går inte att uppdatera från den. Men hoppas att dagen blir rolig, tror dock inte det kommer bli så för Malmö ger mig dåliga vibbar nu.


Nu ska jag starta en film och försöka sova, godnatt ♥


i got soul but i'm not a soldier


god night

Har precis haft ett långt telefonsamtal med malin och jag är så trött nu så att jag håller på att somna framför datorn, men ville lägga in en bild på mig och malin när vi precis kommit fram till hotellet, osminkade och trötta. Nu ska jag sova, godnatt ♥

 


another lessen learnt

You ask me why I like him, and right now i ask myself the same question.

Man ska aldrig tro att en kille är speciell, för i slutändan visar det sig att han är precis som alla andra. Jag förstår inte att jag har kunnat vara så dum och blind att inte se vad det är som har pågått. Från att vara helt underbar när man ses men sedan bli en främmande person, även fall vi träffades flera gånger såg jag aldrig sanningen, men nu vet jag. Att du inte kunde säga som det var? Allt du har sagt, de var tydligen bara tomma ord. Du är så självisk du tänker endast på dig själv och ingen i din omgivning det är bara du du du och du, ingen annan. Jag blev förvirrad och nedstämd när jag fick reda på hur det var, men samtidigt jävligt glad för nu kommer jag inte ägna en enda sekund till på dig. Kommer inte träffa dig mera, ringa eller smsa. Du är inte värd min tid. Du går ditt håll och jag går mitt. Men jag önskar att samma sak som du har gjort mot mig kommer hända dig någon dag, och att du känner likadant som jag gjorde för dig. karma is a bitch!


crazy night

All the crazy shit I did tonight, those will be the best memories

Denna helgen har varit otrolig! Det måste göras om, eller vad säger du malin? Eftersom det inte blev så mycket bloggande när jag var i malmö så kommer en liten summering! När vi tog bussen till entré så satt några arabiska tjejer på bussen som inte visade någon respekt, de skrek och sjöng över hela bussen och var helt enkelt allmänt störiga. Men till sist blev dem utslängda och då skrek dem hora och massa andra svordommar till busschaffören, brist på respekt. När vi kom fram till entré så åt vi på någon resturang, jag minns inte namnet men det blev iaf kyckling filé och pommes. Därefter blev de shopping och hem mot hotellet. Vi gick inom coop forum för att handla utblandning och smått och gott inför kvällen. När vi hade varit inne i rummet en stund och bara tog de lugnt så ducschade vi sedan blev de lite egen spa, ansiktsmask m.m. Klockan hade börjat närma sig nio och då hämtade Leonardo och hans kompis Amir oss för att åka vidare till Amir's place där det skulle bli fest. Dock blev de inte så, vi kollade på tv och drack någon drink sedan begav jag och Malin oss vidare. Malin kom med förslaget att vi skulle gå till hotellet från söderkulla och hon var hundra procent säker på att hon kunde vägen, vi gick någon kilometer sedan söter vi på två killkompisar. Resten av kvällen spenderades med dem och vad som hände orkar jag inte berätta för skulle behövt skriva en hel roman då. Men det var höjdpunken på hela dagen iaf. jag hade riktigt roligt & det tror jag malin också hade!

Vi kom tillbaka till hotellet vid fyra på morgonen ungefär, då bänkade vi oss i sängen och kollade på Den onda cirkeln, det blev inte så mycket kollande för vi kunde kanppt hålla ögonen öppna så det blev att vi stängde av tvn och sov istället. Idag checkade vi ut vid 12 tiden så vi tog en taxi till centralen och låste in våran packning sedan promenerade vi till stan och åt Mc donalds och gick i affärer. Runt tre tiden blev det en fika på espresso house, där jag tog en kladdkaka. Im so chocolicious! Sedan träffade vi min BFF visar, mmm haha. Vi åkte runt malmö och tog en runda i stan innan vi åkte till centralen. Jag älskar den killen, han är världens roligaste och någon snällare får man nog leta efter. My bff, best friends forever and never ends haha!

Nu är jag dock hemma, ville vara kvar en natt till men går inte pga malin jobbar och jag har skola, men på tisdag åker jag dit igen fast med klassen. Då blir det kul kul med min favorit, Malin! Nu ska jag knarka in wikipedia och förhoppnings vis hittar jag någonting där om Olle Bolle och mina kära ankor. haha nej skämt och sidor det är nog bara malin som förstår vad jag menar. Bilder från i helgen kommer imorgon.

Hoppas ni har haft en lika bra helg som mig, för min har varit helt lovely!

Malmö baby!

Gud vad seg man var i morse när mobilen ringde runt 6 tiden, men upp kom vi iallafall. Mamma körde oss till tågstationen vid halv sju, på tåget så kollade vi på Alice i underlandet, den var faktiskt bra. Världens sötaste kille satt på tåget med sin pappa, han var ca 6 år gammal. Gud ville bara pussa sönder honom. När vi kom fram till Malmö så ösregnade det men vi gick till hansa companiet för att shoppa lite kläde och sprit, det blev smirnoff apple som vi ska dricka senare ikväll. Sedan gå vidare till Möllan där jag gjorde mina naglar, riktigt bra blev dem! Efter jag hade gjort klart mina naglar så tog vi bussen till hotellet, vi bor på 8:e våningen man ser hela öresundsbron och har en riktigt sexig utsikt, massa snygga killar som tränar fotboll vid stadion, yummi!. Ett relativt fint hotell och rummen var okej. Vi köpte internet så vi kunde blogga men detta internet kan man bara slänga rakt ut, för det är så himla sent så det inte är sant.

Nu ska vi ta på ytterkläderna och springa ner till bussen för vi ska till Entré och äta lite mat, uppdaterar förmodligen när vi kommer tillbaks. Hörs sedan, puss ♥

Pim Igelhammar ♥

Pim, du lämnade världen alldeles för tidigt, Det går inte en enda dag utan att vi tänker på dig. Jag vet att du lever genom din lillebror Tille. Det är så orättvist varför det var just du,I wish that i could build a stairway to heaven so i could bring you back home.

Vi älskar dig flicka lilla, vila i frid
 ♥♥



Ingen förstod vart du blev av
men fast din vagga är en grav
tror jag du fann en öppen dörr
som barnen gör
Till rum med änglar att få se
dom lär dig leka, ser dig le
Åh, om jag kunde vara med!
Det är dig jag älskar

Det är dig jag älskar!
Och en gång skall tystnad
ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Ingen är vackrare än du
för du har himmelsk klädnad nu
Du som är mammas sorg och skatt
jag ber i natt
När du hör vita vingars sus
be att två änglar tar ditt ljus
ner till min mardröms mörka hus
Jag vill alltid älska!

Jag skall aldrig glömma
Och en gång skall tystnad
få ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Bortom allt jag drömt
finns du nånstans gömd
Aldrig blir du glömd
Inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Det är dig jag älskar
Det är dig jag älskar
Och en gång skall tårar
få ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

Bortom allt jag drömt
finns du nånstans gömd
Aldrig blir du glömd
Inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

Jag vill alltid älska
aldrig glömma
Jag vill alltid älska dig!

Inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

skåne trip

klockan börjar närma sig 1 tiden och nu borde jag egentligen sova, ska upp cid 6 tiden imorgon för att fixa inför Malmö imorgon, tåget går klockan sju imorgon på morgonen. Vi är framme vid 9 då vi ska shoppa lite sedan blir det manikyr och inchecking på hotellet som vi ska bo på. Resten av kvällen blir som den blir, Malin tar med sig sin dator och förhoppningsvis finns det internet där så vi kan blogga. Men nu ska jag slita mig från datorn och kolla på någon film som går på kanal 5 har jag för mig. hörs imorgon, natti!! ♥

at malins place

Det har varit lite dåligt med uppdatering igår och idag pga brist på ork och tid. Men nu ska det bli ändring på de inför helgen, för denna helgen kommer att bli helt awsome!

Just nu befinner jag mig hemma hos Mawlien, hon springer runt hela huset och fixar tvätt och 1000 andra saker. Vi väntar på att tvätten ska bli klar för att sedan bege oss hem till mig :) Medan malin håller på att fixa och trixa så sitter jag och pratar med hennes sötaste lillebror, han ska bli min när han är några år äldre. Nu ska jag hjälpa malin med saker, skriver när vi är hemma hos mig. Puss så länge ♥


en lista

vad heter du? Erika Johansson
vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Elina är fint
vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Emelie
vilket stjärntecken är du? Jungfru
Är du i ett förhållande? Nej
vart bor du? Halmstad
bott utomlands? Nej
flyttat antal gånger? 7 gånger
Vart har du bott någonstans? Halmstad, Trollhättan och Malmö
vart skulle du vilja bo? I en egen lägenhet i Malmö
vilken skolklass? andra året på Barn och fritid
vad vill du jobba med när du blir äldre? barn med funktionshinder
hur lång är du? 174 cm ungefär, är jätte lång.
hårfärg och frisyr? rakt, långt, brunt och uppklippt.
ögonfärg? Blå/Gröna
mest nöjd med? mitt hår
skostorlek? 39
glasögon? nej
har du några piercingar/tatueringar? Piercing i läppen och tungan
favorit filmer? My sisters keeper & A walk to remember
favorit låtar? R&B
favorit årstider? Sommaren och våren
favorit djur? Hund
favorit färg? Alla neutrala färger
favorit parfym Burberry London
favorit tv-program? True blood & How i meet you mother
favorit ämne i skolan? Samhällskunskap
vad använder du just nu för jacka?  svart parkas, svart vårjacka
vad använder du just nu för skor? Svarta stövlar eller sneakers
favoritfärg på kläder? Neutrala färger
favoritaffärer? New yorker, gina m.m
är ditt rum stort, litet eller mitt emellan? rätt så stort, mellan.
vilken färg på tapeterna? ljusgrå
vilka färger går rummet i i övrigt? Svart, vitt och grått.
favoritmöbel i rummet och varför? min säng och spegel
vad vill du ändra där inne? större garderob
vad har du där inne av följande:
tv? ja
video/dvd? ja
dator? ja
stereo? ja
telefon? nej
vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? En lekplats och lägenheter
vem förutom du brukar sova i din säng? ;)
När var du senast på sjukhus och varför? Den 23 januari, pims död. Vila i frid ♥
var har du i din jackficka just nu? busskort, tändare och nycklar
var har du i din handväska eller liknande just nu? läppglans, cigg, skolböcker, perfym och smink.
Vem kramade du senast? mami
Vem sov du med senast? Mawlien
Vem kysste du senast? min boy
vad är du beroende av? musik och vänner
vilket land kommer du i från? Sverige
vilken sorts lypsyl använder du? labello
har du nåt husdjur? Ja, tre katter
vad bor du i? Villa
Vem är din favorit? Tille ♥

I'm so happy

Jag är så himla glad just nu, längtar tills det blir helg. Min helg kommer att bli perfekt!


musik som väcker minnen ♥


T.A.T.u - gomenasai

O-town - All or nothing

Ricky - fall in love

eker brüder - schritt für schritt


en dag med Dardan

Mitt hår blev perfekt, det var bara luggen som blev lite för kort men de växer snart ut igen. När jag satt på bussen på väg hem så träffade jag Dardan, han följde med mig hem där vi satt vid datorn och rökte. Vi hade riktigt roligt. Dardan frågade om jag hade vax hemma för han ville vaxa sin mage, så jag tog fram vaxet och börja vaxa. Han skrek som en hund och hoppade runt, ajaj jag tyckte synd om honom men om man vill vara fin så får man ta emot konsekvenserna, right? Grannarna trodde säkert att någon blev skjuten för allt väsen. Jag skrattade så jag fick ont i magen, jag trodde aldrig att han skulle våga vaxa men jag hade fel, jag vaxade på 3 ställen sedan gav han upp. Han tyckte smärtan var så stor så han skulle hem och raka magen istället. Som ni ser här nedan så finns de en bild på hans mage, det syns inte så mycket men det är tre små rutor, haha. Bilderna är suddiga pga att jag sitter på den stationära datorn, eftersom min laptop är på lagning.

Därefter lyssnade vi på musik och åt mat. Nu har han gått hem så jag ska ta och städa undan lite i mitt rum nu, later babes ♥


  

just some damn words

Hej folket! Idag hade jag endast två lektioner men jag låg hemma och sov istället, kunde inte slita mig från sängen för det blev att jag gick och la mig väldigt sent igår. Men nu har jag varit vaken några timmar och ska gå till stan med mamma för att luncha och klippa mig, skriver när jag är tillbaka ♥

My new diary

Har precis kollat på filmen couples retreat, den var fakitskt helt okej. Innan filmen så kom min Malin hit en stund, vi rökte och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag känner att hon nästan är som min egna dagbok, jag kan berätta allting för henne och hon lyssnar. Inte för att en dagbok lyssnar men ni förstår vad jag menar, hon dömmer mig inte för mina åsikter och berättar inte till någon annan vad jag säger. Alltså är Malin min nya dagbok, hon ska komma till mig varje dag innan jag går och lägger mig så ska jag "skriva" mina tankar, känslor och åsikter, haha. Det har jag bestämt, just so you know Malin.

Imorgon har jag endast två lektioner, Matte och Naturkunsap. Jag slutar klockan tolv och då hämtar mami mig på skolan för att vi ska åka in till stan och äta lunch innan hon åker till jobbet och jag går till frisören, ska göra en liten mini makeover. 

Nu ska jag försöka gå och lägga mig så jag kommer upp i tid imorgon bitti, Natti Natti ♥


No place in the world that can compare


home sweet home

I'm finally home! Som jag skrev igår så hade jag sovmorgon och den unyttjade jag rejält, jag gick inte upp från sängen förens 12. Så jag missade dock en lektion, annars har skolan varit lugn och skön. Hade bara två lektioner, Engelska och svenska. Hann inte att blir klar med en uppgift på svenskan så ska snart slita mig från datorn och göra klart den. Efter skolan vandrade jag och malin till stan och åt pizza sen särade vi på oss när jag tog bussen hem och hon bussen till sitt jobb. På bussen träffade jag en gammal vän till mig, han berättade att han skulle bli pappa i Juni och att han är nygift. Blir glad att det har gått så bra för honom!

Lite senare idag ska jag skicka in min laptop på lagning och förhoppnings vis träffa min Malin! Nu ska jag inte sitta här utan ska ta fram skolböckerna och bli smart. Later babes ♥


update

Godkväll folket! Har precis gått bort från tv:n och nu sitter jag vid datorn, kollade på Håkans Bar och Svenska Hollywood fruar. När jag tittade på Håkans Bar så blir jag riktigt sugen på att åka till Thailand, nackdelen är bara att det kostar så mycket. Och jag eftersom jag inte har något jobb, söker sommarjobb för fullt och dem pengarna jag väl sparar och tjänar måste jag spara till körkortet och min Turkietresa i augusti, så detta året blir det nog ingen Thailand för min del. Men nästa år ska jag förhoppningsvis ha råd att åka dit med familjen eller fixa ett gäng tjejer som åker.

Igår kom jag och malin till sängs ganska sent, men jag klarade av att gå upp när klockan ringde vid 7. Malin började inte jobba förens klockan två så jag lät henne sova lite längre. Skolan var lika tråkig som vanligt, men vännerna gör att det blir roligt. Vi hade en lång håla som varade nästan två timmar så jag, Malin, Sebastian och petra tog en liten biltur runt i Halmstad, eftersom Petra nyss tagit körkort. Mamma hämtade upp mig på skolan och vi körde och handlade ingredienser till kladdkaka. Dock blev den inte så lyckad men den gick och äta. I'm so chocolicous !

Imorgon har jag sovmorgon till klockan 12, thank good! Känner att jag verkligen behöver att sova ut ordentligt så ska ta en sista cigg strax och ringa min boy sedan blir det skönhetsömn för min del. hörs imorgon, sleep tight ♥


They say when two become one that's love

Once upan a time you were with me, and now you're only a dram. So i hold you a night
in this fairytale where our love is made belive. Then I wake up to see I'm alone in what
we used to call our room. So all thats left for me to do is keep on dreaming of you


Life is better then good

En ny start, en ny Erika och en ny design. Jag har bestämmt mig för att ta tag i bloggandet och nu känns det som rätt tillfälle, hoppas att ni kommer att gilla det ni ser! :)

Idag vaknade jag och Malin vid 12 av att mamma hade lagat tacos. Vid 15 åkte Malin och jobbade och då kom Mawlien hit. Blev en del prat om allt mellan himmel och jord, sedan gick vi till ICA och köpte med oss massa gott som vi myst med ikväll till Alice i underlandet, som vi dock inte såg klart då annat dök upp.

Nu ska jag och Mawlien krypa ner i min säng och få oss lite sömn, imorgon väntar en ny dag med skola. Sovgott! ♥



Right now!


eriqaah -
bloggstyle.blogg.se

Malmö city again

today var jag i skolan, kom dock lite försent och gick hem 3 timmar innan vi slutade. Orkade inte stanna kvar så jag gick hem och sov istället, vaknade vid 6 tiden och sedan dess har jag bara kollat tv. Malin kom förbi en stund vid tio tiden, vi satt och pratade om massa saker som händer just nu. Det ska alltid finnas något problem hela tiden.

Imorgon ska jag upp tidigt, kommer bli svårt eftersom jag kommer inte somna förens sent ikväll för jag sov i tre timmar tidigare idag. Men upp ska jag iaf, för våran klass ska åka till Malmö, Rosengård. Vi ska besöka 3 olika förskolor och se hur dem arbetar och fungerar eftersom det finns så många som inte talar svenska där. Vi får även lite egen tid då ska jag kanske träffa någon kompis, inte säkert. Vi åker redan vid 8 på morgonen och är hemma 8-9 så blir dåligt med uppdatering imorgon för min iphone funkar inte som den vill så det går inte att uppdatera från den. Men hoppas att dagen blir rolig, tror dock inte det kommer bli så för Malmö ger mig dåliga vibbar nu.


Nu ska jag starta en film och försöka sova, godnatt ♥


i got soul but i'm not a soldier


god night

Har precis haft ett långt telefonsamtal med malin och jag är så trött nu så att jag håller på att somna framför datorn, men ville lägga in en bild på mig och malin när vi precis kommit fram till hotellet, osminkade och trötta. Nu ska jag sova, godnatt ♥

 


another lessen learnt

You ask me why I like him, and right now i ask myself the same question.

Man ska aldrig tro att en kille är speciell, för i slutändan visar det sig att han är precis som alla andra. Jag förstår inte att jag har kunnat vara så dum och blind att inte se vad det är som har pågått. Från att vara helt underbar när man ses men sedan bli en främmande person, även fall vi träffades flera gånger såg jag aldrig sanningen, men nu vet jag. Att du inte kunde säga som det var? Allt du har sagt, de var tydligen bara tomma ord. Du är så självisk du tänker endast på dig själv och ingen i din omgivning det är bara du du du och du, ingen annan. Jag blev förvirrad och nedstämd när jag fick reda på hur det var, men samtidigt jävligt glad för nu kommer jag inte ägna en enda sekund till på dig. Kommer inte träffa dig mera, ringa eller smsa. Du är inte värd min tid. Du går ditt håll och jag går mitt. Men jag önskar att samma sak som du har gjort mot mig kommer hända dig någon dag, och att du känner likadant som jag gjorde för dig. karma is a bitch!


crazy night

All the crazy shit I did tonight, those will be the best memories

Denna helgen har varit otrolig! Det måste göras om, eller vad säger du malin? Eftersom det inte blev så mycket bloggande när jag var i malmö så kommer en liten summering! När vi tog bussen till entré så satt några arabiska tjejer på bussen som inte visade någon respekt, de skrek och sjöng över hela bussen och var helt enkelt allmänt störiga. Men till sist blev dem utslängda och då skrek dem hora och massa andra svordommar till busschaffören, brist på respekt. När vi kom fram till entré så åt vi på någon resturang, jag minns inte namnet men det blev iaf kyckling filé och pommes. Därefter blev de shopping och hem mot hotellet. Vi gick inom coop forum för att handla utblandning och smått och gott inför kvällen. När vi hade varit inne i rummet en stund och bara tog de lugnt så ducschade vi sedan blev de lite egen spa, ansiktsmask m.m. Klockan hade börjat närma sig nio och då hämtade Leonardo och hans kompis Amir oss för att åka vidare till Amir's place där det skulle bli fest. Dock blev de inte så, vi kollade på tv och drack någon drink sedan begav jag och Malin oss vidare. Malin kom med förslaget att vi skulle gå till hotellet från söderkulla och hon var hundra procent säker på att hon kunde vägen, vi gick någon kilometer sedan söter vi på två killkompisar. Resten av kvällen spenderades med dem och vad som hände orkar jag inte berätta för skulle behövt skriva en hel roman då. Men det var höjdpunken på hela dagen iaf. jag hade riktigt roligt & det tror jag malin också hade!

Vi kom tillbaka till hotellet vid fyra på morgonen ungefär, då bänkade vi oss i sängen och kollade på Den onda cirkeln, det blev inte så mycket kollande för vi kunde kanppt hålla ögonen öppna så det blev att vi stängde av tvn och sov istället. Idag checkade vi ut vid 12 tiden så vi tog en taxi till centralen och låste in våran packning sedan promenerade vi till stan och åt Mc donalds och gick i affärer. Runt tre tiden blev det en fika på espresso house, där jag tog en kladdkaka. Im so chocolicious! Sedan träffade vi min BFF visar, mmm haha. Vi åkte runt malmö och tog en runda i stan innan vi åkte till centralen. Jag älskar den killen, han är världens roligaste och någon snällare får man nog leta efter. My bff, best friends forever and never ends haha!

Nu är jag dock hemma, ville vara kvar en natt till men går inte pga malin jobbar och jag har skola, men på tisdag åker jag dit igen fast med klassen. Då blir det kul kul med min favorit, Malin! Nu ska jag knarka in wikipedia och förhoppnings vis hittar jag någonting där om Olle Bolle och mina kära ankor. haha nej skämt och sidor det är nog bara malin som förstår vad jag menar. Bilder från i helgen kommer imorgon.

Hoppas ni har haft en lika bra helg som mig, för min har varit helt lovely!

Malmö baby!

Gud vad seg man var i morse när mobilen ringde runt 6 tiden, men upp kom vi iallafall. Mamma körde oss till tågstationen vid halv sju, på tåget så kollade vi på Alice i underlandet, den var faktiskt bra. Världens sötaste kille satt på tåget med sin pappa, han var ca 6 år gammal. Gud ville bara pussa sönder honom. När vi kom fram till Malmö så ösregnade det men vi gick till hansa companiet för att shoppa lite kläde och sprit, det blev smirnoff apple som vi ska dricka senare ikväll. Sedan gå vidare till Möllan där jag gjorde mina naglar, riktigt bra blev dem! Efter jag hade gjort klart mina naglar så tog vi bussen till hotellet, vi bor på 8:e våningen man ser hela öresundsbron och har en riktigt sexig utsikt, massa snygga killar som tränar fotboll vid stadion, yummi!. Ett relativt fint hotell och rummen var okej. Vi köpte internet så vi kunde blogga men detta internet kan man bara slänga rakt ut, för det är så himla sent så det inte är sant.

Nu ska vi ta på ytterkläderna och springa ner till bussen för vi ska till Entré och äta lite mat, uppdaterar förmodligen när vi kommer tillbaks. Hörs sedan, puss ♥

Pim Igelhammar ♥

Pim, du lämnade världen alldeles för tidigt, Det går inte en enda dag utan att vi tänker på dig. Jag vet att du lever genom din lillebror Tille. Det är så orättvist varför det var just du,I wish that i could build a stairway to heaven so i could bring you back home.

Vi älskar dig flicka lilla, vila i frid
 ♥♥



Ingen förstod vart du blev av
men fast din vagga är en grav
tror jag du fann en öppen dörr
som barnen gör
Till rum med änglar att få se
dom lär dig leka, ser dig le
Åh, om jag kunde vara med!
Det är dig jag älskar

Det är dig jag älskar!
Och en gång skall tystnad
ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Ingen är vackrare än du
för du har himmelsk klädnad nu
Du som är mammas sorg och skatt
jag ber i natt
När du hör vita vingars sus
be att två änglar tar ditt ljus
ner till min mardröms mörka hus
Jag vill alltid älska!

Jag skall aldrig glömma
Och en gång skall tystnad
få ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Bortom allt jag drömt
finns du nånstans gömd
Aldrig blir du glömd
Inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Det är dig jag älskar
Det är dig jag älskar
Och en gång skall tårar
få ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

Bortom allt jag drömt
finns du nånstans gömd
Aldrig blir du glömd
Inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

Jag vill alltid älska
aldrig glömma
Jag vill alltid älska dig!

Inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

skåne trip

klockan börjar närma sig 1 tiden och nu borde jag egentligen sova, ska upp cid 6 tiden imorgon för att fixa inför Malmö imorgon, tåget går klockan sju imorgon på morgonen. Vi är framme vid 9 då vi ska shoppa lite sedan blir det manikyr och inchecking på hotellet som vi ska bo på. Resten av kvällen blir som den blir, Malin tar med sig sin dator och förhoppningsvis finns det internet där så vi kan blogga. Men nu ska jag slita mig från datorn och kolla på någon film som går på kanal 5 har jag för mig. hörs imorgon, natti!! ♥

at malins place

Det har varit lite dåligt med uppdatering igår och idag pga brist på ork och tid. Men nu ska det bli ändring på de inför helgen, för denna helgen kommer att bli helt awsome!

Just nu befinner jag mig hemma hos Mawlien, hon springer runt hela huset och fixar tvätt och 1000 andra saker. Vi väntar på att tvätten ska bli klar för att sedan bege oss hem till mig :) Medan malin håller på att fixa och trixa så sitter jag och pratar med hennes sötaste lillebror, han ska bli min när han är några år äldre. Nu ska jag hjälpa malin med saker, skriver när vi är hemma hos mig. Puss så länge ♥


en lista

vad heter du? Erika Johansson
vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Elina är fint
vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Emelie
vilket stjärntecken är du? Jungfru
Är du i ett förhållande? Nej
vart bor du? Halmstad
bott utomlands? Nej
flyttat antal gånger? 7 gånger
Vart har du bott någonstans? Halmstad, Trollhättan och Malmö
vart skulle du vilja bo? I en egen lägenhet i Malmö
vilken skolklass? andra året på Barn och fritid
vad vill du jobba med när du blir äldre? barn med funktionshinder
hur lång är du? 174 cm ungefär, är jätte lång.
hårfärg och frisyr? rakt, långt, brunt och uppklippt.
ögonfärg? Blå/Gröna
mest nöjd med? mitt hår
skostorlek? 39
glasögon? nej
har du några piercingar/tatueringar? Piercing i läppen och tungan
favorit filmer? My sisters keeper & A walk to remember
favorit låtar? R&B
favorit årstider? Sommaren och våren
favorit djur? Hund
favorit färg? Alla neutrala färger
favorit parfym Burberry London
favorit tv-program? True blood & How i meet you mother
favorit ämne i skolan? Samhällskunskap
vad använder du just nu för jacka?  svart parkas, svart vårjacka
vad använder du just nu för skor? Svarta stövlar eller sneakers
favoritfärg på kläder? Neutrala färger
favoritaffärer? New yorker, gina m.m
är ditt rum stort, litet eller mitt emellan? rätt så stort, mellan.
vilken färg på tapeterna? ljusgrå
vilka färger går rummet i i övrigt? Svart, vitt och grått.
favoritmöbel i rummet och varför? min säng och spegel
vad vill du ändra där inne? större garderob
vad har du där inne av följande:
tv? ja
video/dvd? ja
dator? ja
stereo? ja
telefon? nej
vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? En lekplats och lägenheter
vem förutom du brukar sova i din säng? ;)
När var du senast på sjukhus och varför? Den 23 januari, pims död. Vila i frid ♥
var har du i din jackficka just nu? busskort, tändare och nycklar
var har du i din handväska eller liknande just nu? läppglans, cigg, skolböcker, perfym och smink.
Vem kramade du senast? mami
Vem sov du med senast? Mawlien
Vem kysste du senast? min boy
vad är du beroende av? musik och vänner
vilket land kommer du i från? Sverige
vilken sorts lypsyl använder du? labello
har du nåt husdjur? Ja, tre katter
vad bor du i? Villa
Vem är din favorit? Tille ♥

I'm so happy

Jag är så himla glad just nu, längtar tills det blir helg. Min helg kommer att bli perfekt!


musik som väcker minnen ♥


T.A.T.u - gomenasai

O-town - All or nothing

Ricky - fall in love

eker brüder - schritt für schritt


en dag med Dardan

Mitt hår blev perfekt, det var bara luggen som blev lite för kort men de växer snart ut igen. När jag satt på bussen på väg hem så träffade jag Dardan, han följde med mig hem där vi satt vid datorn och rökte. Vi hade riktigt roligt. Dardan frågade om jag hade vax hemma för han ville vaxa sin mage, så jag tog fram vaxet och börja vaxa. Han skrek som en hund och hoppade runt, ajaj jag tyckte synd om honom men om man vill vara fin så får man ta emot konsekvenserna, right? Grannarna trodde säkert att någon blev skjuten för allt väsen. Jag skrattade så jag fick ont i magen, jag trodde aldrig att han skulle våga vaxa men jag hade fel, jag vaxade på 3 ställen sedan gav han upp. Han tyckte smärtan var så stor så han skulle hem och raka magen istället. Som ni ser här nedan så finns de en bild på hans mage, det syns inte så mycket men det är tre små rutor, haha. Bilderna är suddiga pga att jag sitter på den stationära datorn, eftersom min laptop är på lagning.

Därefter lyssnade vi på musik och åt mat. Nu har han gått hem så jag ska ta och städa undan lite i mitt rum nu, later babes ♥


  

just some damn words

Hej folket! Idag hade jag endast två lektioner men jag låg hemma och sov istället, kunde inte slita mig från sängen för det blev att jag gick och la mig väldigt sent igår. Men nu har jag varit vaken några timmar och ska gå till stan med mamma för att luncha och klippa mig, skriver när jag är tillbaka ♥

My new diary

Har precis kollat på filmen couples retreat, den var fakitskt helt okej. Innan filmen så kom min Malin hit en stund, vi rökte och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag känner att hon nästan är som min egna dagbok, jag kan berätta allting för henne och hon lyssnar. Inte för att en dagbok lyssnar men ni förstår vad jag menar, hon dömmer mig inte för mina åsikter och berättar inte till någon annan vad jag säger. Alltså är Malin min nya dagbok, hon ska komma till mig varje dag innan jag går och lägger mig så ska jag "skriva" mina tankar, känslor och åsikter, haha. Det har jag bestämt, just so you know Malin.

Imorgon har jag endast två lektioner, Matte och Naturkunsap. Jag slutar klockan tolv och då hämtar mami mig på skolan för att vi ska åka in till stan och äta lunch innan hon åker till jobbet och jag går till frisören, ska göra en liten mini makeover. 

Nu ska jag försöka gå och lägga mig så jag kommer upp i tid imorgon bitti, Natti Natti ♥


No place in the world that can compare


home sweet home

I'm finally home! Som jag skrev igår så hade jag sovmorgon och den unyttjade jag rejält, jag gick inte upp från sängen förens 12. Så jag missade dock en lektion, annars har skolan varit lugn och skön. Hade bara två lektioner, Engelska och svenska. Hann inte att blir klar med en uppgift på svenskan så ska snart slita mig från datorn och göra klart den. Efter skolan vandrade jag och malin till stan och åt pizza sen särade vi på oss när jag tog bussen hem och hon bussen till sitt jobb. På bussen träffade jag en gammal vän till mig, han berättade att han skulle bli pappa i Juni och att han är nygift. Blir glad att det har gått så bra för honom!

Lite senare idag ska jag skicka in min laptop på lagning och förhoppnings vis träffa min Malin! Nu ska jag inte sitta här utan ska ta fram skolböckerna och bli smart. Later babes ♥


update

Godkväll folket! Har precis gått bort från tv:n och nu sitter jag vid datorn, kollade på Håkans Bar och Svenska Hollywood fruar. När jag tittade på Håkans Bar så blir jag riktigt sugen på att åka till Thailand, nackdelen är bara att det kostar så mycket. Och jag eftersom jag inte har något jobb, söker sommarjobb för fullt och dem pengarna jag väl sparar och tjänar måste jag spara till körkortet och min Turkietresa i augusti, så detta året blir det nog ingen Thailand för min del. Men nästa år ska jag förhoppningsvis ha råd att åka dit med familjen eller fixa ett gäng tjejer som åker.

Igår kom jag och malin till sängs ganska sent, men jag klarade av att gå upp när klockan ringde vid 7. Malin började inte jobba förens klockan två så jag lät henne sova lite längre. Skolan var lika tråkig som vanligt, men vännerna gör att det blir roligt. Vi hade en lång håla som varade nästan två timmar så jag, Malin, Sebastian och petra tog en liten biltur runt i Halmstad, eftersom Petra nyss tagit körkort. Mamma hämtade upp mig på skolan och vi körde och handlade ingredienser till kladdkaka. Dock blev den inte så lyckad men den gick och äta. I'm so chocolicous !

Imorgon har jag sovmorgon till klockan 12, thank good! Känner att jag verkligen behöver att sova ut ordentligt så ska ta en sista cigg strax och ringa min boy sedan blir det skönhetsömn för min del. hörs imorgon, sleep tight ♥


They say when two become one that's love

Once upan a time you were with me, and now you're only a dram. So i hold you a night
in this fairytale where our love is made belive. Then I wake up to see I'm alone in what
we used to call our room. So all thats left for me to do is keep on dreaming of you


Life is better then good

En ny start, en ny Erika och en ny design. Jag har bestämmt mig för att ta tag i bloggandet och nu känns det som rätt tillfälle, hoppas att ni kommer att gilla det ni ser! :)

Idag vaknade jag och Malin vid 12 av att mamma hade lagat tacos. Vid 15 åkte Malin och jobbade och då kom Mawlien hit. Blev en del prat om allt mellan himmel och jord, sedan gick vi till ICA och köpte med oss massa gott som vi myst med ikväll till Alice i underlandet, som vi dock inte såg klart då annat dök upp.

Nu ska jag och Mawlien krypa ner i min säng och få oss lite sömn, imorgon väntar en ny dag med skola. Sovgott! ♥



Right now!


RSS 2.0
eriqaah -

Malmö city again

today var jag i skolan, kom dock lite försent och gick hem 3 timmar innan vi slutade. Orkade inte stanna kvar så jag gick hem och sov istället, vaknade vid 6 tiden och sedan dess har jag bara kollat tv. Malin kom förbi en stund vid tio tiden, vi satt och pratade om massa saker som händer just nu. Det ska alltid finnas något problem hela tiden.

Imorgon ska jag upp tidigt, kommer bli svårt eftersom jag kommer inte somna förens sent ikväll för jag sov i tre timmar tidigare idag. Men upp ska jag iaf, för våran klass ska åka till Malmö, Rosengård. Vi ska besöka 3 olika förskolor och se hur dem arbetar och fungerar eftersom det finns så många som inte talar svenska där. Vi får även lite egen tid då ska jag kanske träffa någon kompis, inte säkert. Vi åker redan vid 8 på morgonen och är hemma 8-9 så blir dåligt med uppdatering imorgon för min iphone funkar inte som den vill så det går inte att uppdatera från den. Men hoppas att dagen blir rolig, tror dock inte det kommer bli så för Malmö ger mig dåliga vibbar nu.


Nu ska jag starta en film och försöka sova, godnatt ♥


i got soul but i'm not a soldier


god night

Har precis haft ett långt telefonsamtal med malin och jag är så trött nu så att jag håller på att somna framför datorn, men ville lägga in en bild på mig och malin när vi precis kommit fram till hotellet, osminkade och trötta. Nu ska jag sova, godnatt ♥

 


another lessen learnt

You ask me why I like him, and right now i ask myself the same question.

Man ska aldrig tro att en kille är speciell, för i slutändan visar det sig att han är precis som alla andra. Jag förstår inte att jag har kunnat vara så dum och blind att inte se vad det är som har pågått. Från att vara helt underbar när man ses men sedan bli en främmande person, även fall vi träffades flera gånger såg jag aldrig sanningen, men nu vet jag. Att du inte kunde säga som det var? Allt du har sagt, de var tydligen bara tomma ord. Du är så självisk du tänker endast på dig själv och ingen i din omgivning det är bara du du du och du, ingen annan. Jag blev förvirrad och nedstämd när jag fick reda på hur det var, men samtidigt jävligt glad för nu kommer jag inte ägna en enda sekund till på dig. Kommer inte träffa dig mera, ringa eller smsa. Du är inte värd min tid. Du går ditt håll och jag går mitt. Men jag önskar att samma sak som du har gjort mot mig kommer hända dig någon dag, och att du känner likadant som jag gjorde för dig. karma is a bitch!


crazy night

All the crazy shit I did tonight, those will be the best memories

Denna helgen har varit otrolig! Det måste göras om, eller vad säger du malin? Eftersom det inte blev så mycket bloggande när jag var i malmö så kommer en liten summering! När vi tog bussen till entré så satt några arabiska tjejer på bussen som inte visade någon respekt, de skrek och sjöng över hela bussen och var helt enkelt allmänt störiga. Men till sist blev dem utslängda och då skrek dem hora och massa andra svordommar till busschaffören, brist på respekt. När vi kom fram till entré så åt vi på någon resturang, jag minns inte namnet men det blev iaf kyckling filé och pommes. Därefter blev de shopping och hem mot hotellet. Vi gick inom coop forum för att handla utblandning och smått och gott inför kvällen. När vi hade varit inne i rummet en stund och bara tog de lugnt så ducschade vi sedan blev de lite egen spa, ansiktsmask m.m. Klockan hade börjat närma sig nio och då hämtade Leonardo och hans kompis Amir oss för att åka vidare till Amir's place där det skulle bli fest. Dock blev de inte så, vi kollade på tv och drack någon drink sedan begav jag och Malin oss vidare. Malin kom med förslaget att vi skulle gå till hotellet från söderkulla och hon var hundra procent säker på att hon kunde vägen, vi gick någon kilometer sedan söter vi på två killkompisar. Resten av kvällen spenderades med dem och vad som hände orkar jag inte berätta för skulle behövt skriva en hel roman då. Men det var höjdpunken på hela dagen iaf. jag hade riktigt roligt & det tror jag malin också hade!

Vi kom tillbaka till hotellet vid fyra på morgonen ungefär, då bänkade vi oss i sängen och kollade på Den onda cirkeln, det blev inte så mycket kollande för vi kunde kanppt hålla ögonen öppna så det blev att vi stängde av tvn och sov istället. Idag checkade vi ut vid 12 tiden så vi tog en taxi till centralen och låste in våran packning sedan promenerade vi till stan och åt Mc donalds och gick i affärer. Runt tre tiden blev det en fika på espresso house, där jag tog en kladdkaka. Im so chocolicious! Sedan träffade vi min BFF visar, mmm haha. Vi åkte runt malmö och tog en runda i stan innan vi åkte till centralen. Jag älskar den killen, han är världens roligaste och någon snällare får man nog leta efter. My bff, best friends forever and never ends haha!

Nu är jag dock hemma, ville vara kvar en natt till men går inte pga malin jobbar och jag har skola, men på tisdag åker jag dit igen fast med klassen. Då blir det kul kul med min favorit, Malin! Nu ska jag knarka in wikipedia och förhoppnings vis hittar jag någonting där om Olle Bolle och mina kära ankor. haha nej skämt och sidor det är nog bara malin som förstår vad jag menar. Bilder från i helgen kommer imorgon.

Hoppas ni har haft en lika bra helg som mig, för min har varit helt lovely!

Malmö baby!

Gud vad seg man var i morse när mobilen ringde runt 6 tiden, men upp kom vi iallafall. Mamma körde oss till tågstationen vid halv sju, på tåget så kollade vi på Alice i underlandet, den var faktiskt bra. Världens sötaste kille satt på tåget med sin pappa, han var ca 6 år gammal. Gud ville bara pussa sönder honom. När vi kom fram till Malmö så ösregnade det men vi gick till hansa companiet för att shoppa lite kläde och sprit, det blev smirnoff apple som vi ska dricka senare ikväll. Sedan gå vidare till Möllan där jag gjorde mina naglar, riktigt bra blev dem! Efter jag hade gjort klart mina naglar så tog vi bussen till hotellet, vi bor på 8:e våningen man ser hela öresundsbron och har en riktigt sexig utsikt, massa snygga killar som tränar fotboll vid stadion, yummi!. Ett relativt fint hotell och rummen var okej. Vi köpte internet så vi kunde blogga men detta internet kan man bara slänga rakt ut, för det är så himla sent så det inte är sant.

Nu ska vi ta på ytterkläderna och springa ner till bussen för vi ska till Entré och äta lite mat, uppdaterar förmodligen när vi kommer tillbaks. Hörs sedan, puss ♥

Pim Igelhammar ♥

Pim, du lämnade världen alldeles för tidigt, Det går inte en enda dag utan att vi tänker på dig. Jag vet att du lever genom din lillebror Tille. Det är så orättvist varför det var just du,I wish that i could build a stairway to heaven so i could bring you back home.

Vi älskar dig flicka lilla, vila i frid
 ♥♥



Ingen förstod vart du blev av
men fast din vagga är en grav
tror jag du fann en öppen dörr
som barnen gör
Till rum med änglar att få se
dom lär dig leka, ser dig le
Åh, om jag kunde vara med!
Det är dig jag älskar

Det är dig jag älskar!
Och en gång skall tystnad
ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Ingen är vackrare än du
för du har himmelsk klädnad nu
Du som är mammas sorg och skatt
jag ber i natt
När du hör vita vingars sus
be att två änglar tar ditt ljus
ner till min mardröms mörka hus
Jag vill alltid älska!

Jag skall aldrig glömma
Och en gång skall tystnad
få ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Bortom allt jag drömt
finns du nånstans gömd
Aldrig blir du glömd
Inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Det är dig jag älskar
Det är dig jag älskar
Och en gång skall tårar
få ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

Bortom allt jag drömt
finns du nånstans gömd
Aldrig blir du glömd
Inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

Jag vill alltid älska
aldrig glömma
Jag vill alltid älska dig!

Inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

skåne trip

klockan börjar närma sig 1 tiden och nu borde jag egentligen sova, ska upp cid 6 tiden imorgon för att fixa inför Malmö imorgon, tåget går klockan sju imorgon på morgonen. Vi är framme vid 9 då vi ska shoppa lite sedan blir det manikyr och inchecking på hotellet som vi ska bo på. Resten av kvällen blir som den blir, Malin tar med sig sin dator och förhoppningsvis finns det internet där så vi kan blogga. Men nu ska jag slita mig från datorn och kolla på någon film som går på kanal 5 har jag för mig. hörs imorgon, natti!! ♥

at malins place

Det har varit lite dåligt med uppdatering igår och idag pga brist på ork och tid. Men nu ska det bli ändring på de inför helgen, för denna helgen kommer att bli helt awsome!

Just nu befinner jag mig hemma hos Mawlien, hon springer runt hela huset och fixar tvätt och 1000 andra saker. Vi väntar på att tvätten ska bli klar för att sedan bege oss hem till mig :) Medan malin håller på att fixa och trixa så sitter jag och pratar med hennes sötaste lillebror, han ska bli min när han är några år äldre. Nu ska jag hjälpa malin med saker, skriver när vi är hemma hos mig. Puss så länge ♥


en lista

vad heter du? Erika Johansson
vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Elina är fint
vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Emelie
vilket stjärntecken är du? Jungfru
Är du i ett förhållande? Nej
vart bor du? Halmstad
bott utomlands? Nej
flyttat antal gånger? 7 gånger
Vart har du bott någonstans? Halmstad, Trollhättan och Malmö
vart skulle du vilja bo? I en egen lägenhet i Malmö
vilken skolklass? andra året på Barn och fritid
vad vill du jobba med när du blir äldre? barn med funktionshinder
hur lång är du? 174 cm ungefär, är jätte lång.
hårfärg och frisyr? rakt, långt, brunt och uppklippt.
ögonfärg? Blå/Gröna
mest nöjd med? mitt hår
skostorlek? 39
glasögon? nej
har du några piercingar/tatueringar? Piercing i läppen och tungan
favorit filmer? My sisters keeper & A walk to remember
favorit låtar? R&B
favorit årstider? Sommaren och våren
favorit djur? Hund
favorit färg? Alla neutrala färger
favorit parfym Burberry London
favorit tv-program? True blood & How i meet you mother
favorit ämne i skolan? Samhällskunskap
vad använder du just nu för jacka?  svart parkas, svart vårjacka
vad använder du just nu för skor? Svarta stövlar eller sneakers
favoritfärg på kläder? Neutrala färger
favoritaffärer? New yorker, gina m.m
är ditt rum stort, litet eller mitt emellan? rätt så stort, mellan.
vilken färg på tapeterna? ljusgrå
vilka färger går rummet i i övrigt? Svart, vitt och grått.
favoritmöbel i rummet och varför? min säng och spegel
vad vill du ändra där inne? större garderob
vad har du där inne av följande:
tv? ja
video/dvd? ja
dator? ja
stereo? ja
telefon? nej
vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? En lekplats och lägenheter
vem förutom du brukar sova i din säng? ;)
När var du senast på sjukhus och varför? Den 23 januari, pims död. Vila i frid ♥
var har du i din jackficka just nu? busskort, tändare och nycklar
var har du i din handväska eller liknande just nu? läppglans, cigg, skolböcker, perfym och smink.
Vem kramade du senast? mami
Vem sov du med senast? Mawlien
Vem kysste du senast? min boy
vad är du beroende av? musik och vänner
vilket land kommer du i från? Sverige
vilken sorts lypsyl använder du? labello
har du nåt husdjur? Ja, tre katter
vad bor du i? Villa
Vem är din favorit? Tille ♥

I'm so happy

Jag är så himla glad just nu, längtar tills det blir helg. Min helg kommer att bli perfekt!


musik som väcker minnen ♥


T.A.T.u - gomenasai

O-town - All or nothing

Ricky - fall in love

eker brüder - schritt für schritt


en dag med Dardan

Mitt hår blev perfekt, det var bara luggen som blev lite för kort men de växer snart ut igen. När jag satt på bussen på väg hem så träffade jag Dardan, han följde med mig hem där vi satt vid datorn och rökte. Vi hade riktigt roligt. Dardan frågade om jag hade vax hemma för han ville vaxa sin mage, så jag tog fram vaxet och börja vaxa. Han skrek som en hund och hoppade runt, ajaj jag tyckte synd om honom men om man vill vara fin så får man ta emot konsekvenserna, right? Grannarna trodde säkert att någon blev skjuten för allt väsen. Jag skrattade så jag fick ont i magen, jag trodde aldrig att han skulle våga vaxa men jag hade fel, jag vaxade på 3 ställen sedan gav han upp. Han tyckte smärtan var så stor så han skulle hem och raka magen istället. Som ni ser här nedan så finns de en bild på hans mage, det syns inte så mycket men det är tre små rutor, haha. Bilderna är suddiga pga att jag sitter på den stationära datorn, eftersom min laptop är på lagning.

Därefter lyssnade vi på musik och åt mat. Nu har han gått hem så jag ska ta och städa undan lite i mitt rum nu, later babes ♥


  

just some damn words

Hej folket! Idag hade jag endast två lektioner men jag låg hemma och sov istället, kunde inte slita mig från sängen för det blev att jag gick och la mig väldigt sent igår. Men nu har jag varit vaken några timmar och ska gå till stan med mamma för att luncha och klippa mig, skriver när jag är tillbaka ♥

My new diary

Har precis kollat på filmen couples retreat, den var fakitskt helt okej. Innan filmen så kom min Malin hit en stund, vi rökte och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag känner att hon nästan är som min egna dagbok, jag kan berätta allting för henne och hon lyssnar. Inte för att en dagbok lyssnar men ni förstår vad jag menar, hon dömmer mig inte för mina åsikter och berättar inte till någon annan vad jag säger. Alltså är Malin min nya dagbok, hon ska komma till mig varje dag innan jag går och lägger mig så ska jag "skriva" mina tankar, känslor och åsikter, haha. Det har jag bestämt, just so you know Malin.

Imorgon har jag endast två lektioner, Matte och Naturkunsap. Jag slutar klockan tolv och då hämtar mami mig på skolan för att vi ska åka in till stan och äta lunch innan hon åker till jobbet och jag går till frisören, ska göra en liten mini makeover. 

Nu ska jag försöka gå och lägga mig så jag kommer upp i tid imorgon bitti, Natti Natti ♥


No place in the world that can compare


home sweet home

I'm finally home! Som jag skrev igår så hade jag sovmorgon och den unyttjade jag rejält, jag gick inte upp från sängen förens 12. Så jag missade dock en lektion, annars har skolan varit lugn och skön. Hade bara två lektioner, Engelska och svenska. Hann inte att blir klar med en uppgift på svenskan så ska snart slita mig från datorn och göra klart den. Efter skolan vandrade jag och malin till stan och åt pizza sen särade vi på oss när jag tog bussen hem och hon bussen till sitt jobb. På bussen träffade jag en gammal vän till mig, han berättade att han skulle bli pappa i Juni och att han är nygift. Blir glad att det har gått så bra för honom!

Lite senare idag ska jag skicka in min laptop på lagning och förhoppnings vis träffa min Malin! Nu ska jag inte sitta här utan ska ta fram skolböckerna och bli smart. Later babes ♥


update

Godkväll folket! Har precis gått bort från tv:n och nu sitter jag vid datorn, kollade på Håkans Bar och Svenska Hollywood fruar. När jag tittade på Håkans Bar så blir jag riktigt sugen på att åka till Thailand, nackdelen är bara att det kostar så mycket. Och jag eftersom jag inte har något jobb, söker sommarjobb för fullt och dem pengarna jag väl sparar och tjänar måste jag spara till körkortet och min Turkietresa i augusti, så detta året blir det nog ingen Thailand för min del. Men nästa år ska jag förhoppningsvis ha råd att åka dit med familjen eller fixa ett gäng tjejer som åker.

Igår kom jag och malin till sängs ganska sent, men jag klarade av att gå upp när klockan ringde vid 7. Malin började inte jobba förens klockan två så jag lät henne sova lite längre. Skolan var lika tråkig som vanligt, men vännerna gör att det blir roligt. Vi hade en lång håla som varade nästan två timmar så jag, Malin, Sebastian och petra tog en liten biltur runt i Halmstad, eftersom Petra nyss tagit körkort. Mamma hämtade upp mig på skolan och vi körde och handlade ingredienser till kladdkaka. Dock blev den inte så lyckad men den gick och äta. I'm so chocolicous !

Imorgon har jag sovmorgon till klockan 12, thank good! Känner att jag verkligen behöver att sova ut ordentligt så ska ta en sista cigg strax och ringa min boy sedan blir det skönhetsömn för min del. hörs imorgon, sleep tight ♥


They say when two become one that's love

Once upan a time you were with me, and now you're only a dram. So i hold you a night
in this fairytale where our love is made belive. Then I wake up to see I'm alone in what
we used to call our room. So all thats left for me to do is keep on dreaming of you


Life is better then good

En ny start, en ny Erika och en ny design. Jag har bestämmt mig för att ta tag i bloggandet och nu känns det som rätt tillfälle, hoppas att ni kommer att gilla det ni ser! :)

Idag vaknade jag och Malin vid 12 av att mamma hade lagat tacos. Vid 15 åkte Malin och jobbade och då kom Mawlien hit. Blev en del prat om allt mellan himmel och jord, sedan gick vi till ICA och köpte med oss massa gott som vi myst med ikväll till Alice i underlandet, som vi dock inte såg klart då annat dök upp.

Nu ska jag och Mawlien krypa ner i min säng och få oss lite sömn, imorgon väntar en ny dag med skola. Sovgott! ♥



Right now!


eriqaah -

Malmö city again

today var jag i skolan, kom dock lite försent och gick hem 3 timmar innan vi slutade. Orkade inte stanna kvar så jag gick hem och sov istället, vaknade vid 6 tiden och sedan dess har jag bara kollat tv. Malin kom förbi en stund vid tio tiden, vi satt och pratade om massa saker som händer just nu. Det ska alltid finnas något problem hela tiden.

Imorgon ska jag upp tidigt, kommer bli svårt eftersom jag kommer inte somna förens sent ikväll för jag sov i tre timmar tidigare idag. Men upp ska jag iaf, för våran klass ska åka till Malmö, Rosengård. Vi ska besöka 3 olika förskolor och se hur dem arbetar och fungerar eftersom det finns så många som inte talar svenska där. Vi får även lite egen tid då ska jag kanske träffa någon kompis, inte säkert. Vi åker redan vid 8 på morgonen och är hemma 8-9 så blir dåligt med uppdatering imorgon för min iphone funkar inte som den vill så det går inte att uppdatera från den. Men hoppas att dagen blir rolig, tror dock inte det kommer bli så för Malmö ger mig dåliga vibbar nu.


Nu ska jag starta en film och försöka sova, godnatt ♥


i got soul but i'm not a soldier


god night

Har precis haft ett långt telefonsamtal med malin och jag är så trött nu så att jag håller på att somna framför datorn, men ville lägga in en bild på mig och malin när vi precis kommit fram till hotellet, osminkade och trötta. Nu ska jag sova, godnatt ♥

 


another lessen learnt

You ask me why I like him, and right now i ask myself the same question.

Man ska aldrig tro att en kille är speciell, för i slutändan visar det sig att han är precis som alla andra. Jag förstår inte att jag har kunnat vara så dum och blind att inte se vad det är som har pågått. Från att vara helt underbar när man ses men sedan bli en främmande person, även fall vi träffades flera gånger såg jag aldrig sanningen, men nu vet jag. Att du inte kunde säga som det var? Allt du har sagt, de var tydligen bara tomma ord. Du är så självisk du tänker endast på dig själv och ingen i din omgivning det är bara du du du och du, ingen annan. Jag blev förvirrad och nedstämd när jag fick reda på hur det var, men samtidigt jävligt glad för nu kommer jag inte ägna en enda sekund till på dig. Kommer inte träffa dig mera, ringa eller smsa. Du är inte värd min tid. Du går ditt håll och jag går mitt. Men jag önskar att samma sak som du har gjort mot mig kommer hända dig någon dag, och att du känner likadant som jag gjorde för dig. karma is a bitch!


crazy night

All the crazy shit I did tonight, those will be the best memories

Denna helgen har varit otrolig! Det måste göras om, eller vad säger du malin? Eftersom det inte blev så mycket bloggande när jag var i malmö så kommer en liten summering! När vi tog bussen till entré så satt några arabiska tjejer på bussen som inte visade någon respekt, de skrek och sjöng över hela bussen och var helt enkelt allmänt störiga. Men till sist blev dem utslängda och då skrek dem hora och massa andra svordommar till busschaffören, brist på respekt. När vi kom fram till entré så åt vi på någon resturang, jag minns inte namnet men det blev iaf kyckling filé och pommes. Därefter blev de shopping och hem mot hotellet. Vi gick inom coop forum för att handla utblandning och smått och gott inför kvällen. När vi hade varit inne i rummet en stund och bara tog de lugnt så ducschade vi sedan blev de lite egen spa, ansiktsmask m.m. Klockan hade börjat närma sig nio och då hämtade Leonardo och hans kompis Amir oss för att åka vidare till Amir's place där det skulle bli fest. Dock blev de inte så, vi kollade på tv och drack någon drink sedan begav jag och Malin oss vidare. Malin kom med förslaget att vi skulle gå till hotellet från söderkulla och hon var hundra procent säker på att hon kunde vägen, vi gick någon kilometer sedan söter vi på två killkompisar. Resten av kvällen spenderades med dem och vad som hände orkar jag inte berätta för skulle behövt skriva en hel roman då. Men det var höjdpunken på hela dagen iaf. jag hade riktigt roligt & det tror jag malin också hade!

Vi kom tillbaka till hotellet vid fyra på morgonen ungefär, då bänkade vi oss i sängen och kollade på Den onda cirkeln, det blev inte så mycket kollande för vi kunde kanppt hålla ögonen öppna så det blev att vi stängde av tvn och sov istället. Idag checkade vi ut vid 12 tiden så vi tog en taxi till centralen och låste in våran packning sedan promenerade vi till stan och åt Mc donalds och gick i affärer. Runt tre tiden blev det en fika på espresso house, där jag tog en kladdkaka. Im so chocolicious! Sedan träffade vi min BFF visar, mmm haha. Vi åkte runt malmö och tog en runda i stan innan vi åkte till centralen. Jag älskar den killen, han är världens roligaste och någon snällare får man nog leta efter. My bff, best friends forever and never ends haha!

Nu är jag dock hemma, ville vara kvar en natt till men går inte pga malin jobbar och jag har skola, men på tisdag åker jag dit igen fast med klassen. Då blir det kul kul med min favorit, Malin! Nu ska jag knarka in wikipedia och förhoppnings vis hittar jag någonting där om Olle Bolle och mina kära ankor. haha nej skämt och sidor det är nog bara malin som förstår vad jag menar. Bilder från i helgen kommer imorgon.

Hoppas ni har haft en lika bra helg som mig, för min har varit helt lovely!

Malmö baby!

Gud vad seg man var i morse när mobilen ringde runt 6 tiden, men upp kom vi iallafall. Mamma körde oss till tågstationen vid halv sju, på tåget så kollade vi på Alice i underlandet, den var faktiskt bra. Världens sötaste kille satt på tåget med sin pappa, han var ca 6 år gammal. Gud ville bara pussa sönder honom. När vi kom fram till Malmö så ösregnade det men vi gick till hansa companiet för att shoppa lite kläde och sprit, det blev smirnoff apple som vi ska dricka senare ikväll. Sedan gå vidare till Möllan där jag gjorde mina naglar, riktigt bra blev dem! Efter jag hade gjort klart mina naglar så tog vi bussen till hotellet, vi bor på 8:e våningen man ser hela öresundsbron och har en riktigt sexig utsikt, massa snygga killar som tränar fotboll vid stadion, yummi!. Ett relativt fint hotell och rummen var okej. Vi köpte internet så vi kunde blogga men detta internet kan man bara slänga rakt ut, för det är så himla sent så det inte är sant.

Nu ska vi ta på ytterkläderna och springa ner till bussen för vi ska till Entré och äta lite mat, uppdaterar förmodligen när vi kommer tillbaks. Hörs sedan, puss ♥

Pim Igelhammar ♥

Pim, du lämnade världen alldeles för tidigt, Det går inte en enda dag utan att vi tänker på dig. Jag vet att du lever genom din lillebror Tille. Det är så orättvist varför det var just du,I wish that i could build a stairway to heaven so i could bring you back home.

Vi älskar dig flicka lilla, vila i frid
 ♥♥



Ingen förstod vart du blev av
men fast din vagga är en grav
tror jag du fann en öppen dörr
som barnen gör
Till rum med änglar att få se
dom lär dig leka, ser dig le
Åh, om jag kunde vara med!
Det är dig jag älskar

Det är dig jag älskar!
Och en gång skall tystnad
ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Ingen är vackrare än du
för du har himmelsk klädnad nu
Du som är mammas sorg och skatt
jag ber i natt
När du hör vita vingars sus
be att två änglar tar ditt ljus
ner till min mardröms mörka hus
Jag vill alltid älska!

Jag skall aldrig glömma
Och en gång skall tystnad
få ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Bortom allt jag drömt
finns du nånstans gömd
Aldrig blir du glömd
Inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Det är dig jag älskar
Det är dig jag älskar
Och en gång skall tårar
få ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

Bortom allt jag drömt
finns du nånstans gömd
Aldrig blir du glömd
Inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

Jag vill alltid älska
aldrig glömma
Jag vill alltid älska dig!

Inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

skåne trip

klockan börjar närma sig 1 tiden och nu borde jag egentligen sova, ska upp cid 6 tiden imorgon för att fixa inför Malmö imorgon, tåget går klockan sju imorgon på morgonen. Vi är framme vid 9 då vi ska shoppa lite sedan blir det manikyr och inchecking på hotellet som vi ska bo på. Resten av kvällen blir som den blir, Malin tar med sig sin dator och förhoppningsvis finns det internet där så vi kan blogga. Men nu ska jag slita mig från datorn och kolla på någon film som går på kanal 5 har jag för mig. hörs imorgon, natti!! ♥

at malins place

Det har varit lite dåligt med uppdatering igår och idag pga brist på ork och tid. Men nu ska det bli ändring på de inför helgen, för denna helgen kommer att bli helt awsome!

Just nu befinner jag mig hemma hos Mawlien, hon springer runt hela huset och fixar tvätt och 1000 andra saker. Vi väntar på att tvätten ska bli klar för att sedan bege oss hem till mig :) Medan malin håller på att fixa och trixa så sitter jag och pratar med hennes sötaste lillebror, han ska bli min när han är några år äldre. Nu ska jag hjälpa malin med saker, skriver när vi är hemma hos mig. Puss så länge ♥


en lista

vad heter du? Erika Johansson
vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Elina är fint
vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Emelie
vilket stjärntecken är du? Jungfru
Är du i ett förhållande? Nej
vart bor du? Halmstad
bott utomlands? Nej
flyttat antal gånger? 7 gånger
Vart har du bott någonstans? Halmstad, Trollhättan och Malmö
vart skulle du vilja bo? I en egen lägenhet i Malmö
vilken skolklass? andra året på Barn och fritid
vad vill du jobba med när du blir äldre? barn med funktionshinder
hur lång är du? 174 cm ungefär, är jätte lång.
hårfärg och frisyr? rakt, långt, brunt och uppklippt.
ögonfärg? Blå/Gröna
mest nöjd med? mitt hår
skostorlek? 39
glasögon? nej
har du några piercingar/tatueringar? Piercing i läppen och tungan
favorit filmer? My sisters keeper & A walk to remember
favorit låtar? R&B
favorit årstider? Sommaren och våren
favorit djur? Hund
favorit färg? Alla neutrala färger
favorit parfym Burberry London
favorit tv-program? True blood & How i meet you mother
favorit ämne i skolan? Samhällskunskap
vad använder du just nu för jacka?  svart parkas, svart vårjacka
vad använder du just nu för skor? Svarta stövlar eller sneakers
favoritfärg på kläder? Neutrala färger
favoritaffärer? New yorker, gina m.m
är ditt rum stort, litet eller mitt emellan? rätt så stort, mellan.
vilken färg på tapeterna? ljusgrå
vilka färger går rummet i i övrigt? Svart, vitt och grått.
favoritmöbel i rummet och varför? min säng och spegel
vad vill du ändra där inne? större garderob
vad har du där inne av följande:
tv? ja
video/dvd? ja
dator? ja
stereo? ja
telefon? nej
vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? En lekplats och lägenheter
vem förutom du brukar sova i din säng? ;)
När var du senast på sjukhus och varför? Den 23 januari, pims död. Vila i frid ♥
var har du i din jackficka just nu? busskort, tändare och nycklar
var har du i din handväska eller liknande just nu? läppglans, cigg, skolböcker, perfym och smink.
Vem kramade du senast? mami
Vem sov du med senast? Mawlien
Vem kysste du senast? min boy
vad är du beroende av? musik och vänner
vilket land kommer du i från? Sverige
vilken sorts lypsyl använder du? labello
har du nåt husdjur? Ja, tre katter
vad bor du i? Villa
Vem är din favorit? Tille ♥

I'm so happy

Jag är så himla glad just nu, längtar tills det blir helg. Min helg kommer att bli perfekt!


musik som väcker minnen ♥


T.A.T.u - gomenasai

O-town - All or nothing

Ricky - fall in love

eker brüder - schritt für schritt


en dag med Dardan

Mitt hår blev perfekt, det var bara luggen som blev lite för kort men de växer snart ut igen. När jag satt på bussen på väg hem så träffade jag Dardan, han följde med mig hem där vi satt vid datorn och rökte. Vi hade riktigt roligt. Dardan frågade om jag hade vax hemma för han ville vaxa sin mage, så jag tog fram vaxet och börja vaxa. Han skrek som en hund och hoppade runt, ajaj jag tyckte synd om honom men om man vill vara fin så får man ta emot konsekvenserna, right? Grannarna trodde säkert att någon blev skjuten för allt väsen. Jag skrattade så jag fick ont i magen, jag trodde aldrig att han skulle våga vaxa men jag hade fel, jag vaxade på 3 ställen sedan gav han upp. Han tyckte smärtan var så stor så han skulle hem och raka magen istället. Som ni ser här nedan så finns de en bild på hans mage, det syns inte så mycket men det är tre små rutor, haha. Bilderna är suddiga pga att jag sitter på den stationära datorn, eftersom min laptop är på lagning.

Därefter lyssnade vi på musik och åt mat. Nu har han gått hem så jag ska ta och städa undan lite i mitt rum nu, later babes ♥


  

just some damn words

Hej folket! Idag hade jag endast två lektioner men jag låg hemma och sov istället, kunde inte slita mig från sängen för det blev att jag gick och la mig väldigt sent igår. Men nu har jag varit vaken några timmar och ska gå till stan med mamma för att luncha och klippa mig, skriver när jag är tillbaka ♥

My new diary

Har precis kollat på filmen couples retreat, den var fakitskt helt okej. Innan filmen så kom min Malin hit en stund, vi rökte och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag känner att hon nästan är som min egna dagbok, jag kan berätta allting för henne och hon lyssnar. Inte för att en dagbok lyssnar men ni förstår vad jag menar, hon dömmer mig inte för mina åsikter och berättar inte till någon annan vad jag säger. Alltså är Malin min nya dagbok, hon ska komma till mig varje dag innan jag går och lägger mig så ska jag "skriva" mina tankar, känslor och åsikter, haha. Det har jag bestämt, just so you know Malin.

Imorgon har jag endast två lektioner, Matte och Naturkunsap. Jag slutar klockan tolv och då hämtar mami mig på skolan för att vi ska åka in till stan och äta lunch innan hon åker till jobbet och jag går till frisören, ska göra en liten mini makeover. 

Nu ska jag försöka gå och lägga mig så jag kommer upp i tid imorgon bitti, Natti Natti ♥


No place in the world that can compare


home sweet home

I'm finally home! Som jag skrev igår så hade jag sovmorgon och den unyttjade jag rejält, jag gick inte upp från sängen förens 12. Så jag missade dock en lektion, annars har skolan varit lugn och skön. Hade bara två lektioner, Engelska och svenska. Hann inte att blir klar med en uppgift på svenskan så ska snart slita mig från datorn och göra klart den. Efter skolan vandrade jag och malin till stan och åt pizza sen särade vi på oss när jag tog bussen hem och hon bussen till sitt jobb. På bussen träffade jag en gammal vän till mig, han berättade att han skulle bli pappa i Juni och att han är nygift. Blir glad att det har gått så bra för honom!

Lite senare idag ska jag skicka in min laptop på lagning och förhoppnings vis träffa min Malin! Nu ska jag inte sitta här utan ska ta fram skolböckerna och bli smart. Later babes ♥


update

Godkväll folket! Har precis gått bort från tv:n och nu sitter jag vid datorn, kollade på Håkans Bar och Svenska Hollywood fruar. När jag tittade på Håkans Bar så blir jag riktigt sugen på att åka till Thailand, nackdelen är bara att det kostar så mycket. Och jag eftersom jag inte har något jobb, söker sommarjobb för fullt och dem pengarna jag väl sparar och tjänar måste jag spara till körkortet och min Turkietresa i augusti, så detta året blir det nog ingen Thailand för min del. Men nästa år ska jag förhoppningsvis ha råd att åka dit med familjen eller fixa ett gäng tjejer som åker.

Igår kom jag och malin till sängs ganska sent, men jag klarade av att gå upp när klockan ringde vid 7. Malin började inte jobba förens klockan två så jag lät henne sova lite längre. Skolan var lika tråkig som vanligt, men vännerna gör att det blir roligt. Vi hade en lång håla som varade nästan två timmar så jag, Malin, Sebastian och petra tog en liten biltur runt i Halmstad, eftersom Petra nyss tagit körkort. Mamma hämtade upp mig på skolan och vi körde och handlade ingredienser till kladdkaka. Dock blev den inte så lyckad men den gick och äta. I'm so chocolicous !

Imorgon har jag sovmorgon till klockan 12, thank good! Känner att jag verkligen behöver att sova ut ordentligt så ska ta en sista cigg strax och ringa min boy sedan blir det skönhetsömn för min del. hörs imorgon, sleep tight ♥


They say when two become one that's love

Once upan a time you were with me, and now you're only a dram. So i hold you a night
in this fairytale where our love is made belive. Then I wake up to see I'm alone in what
we used to call our room. So all thats left for me to do is keep on dreaming of you


Life is better then good

En ny start, en ny Erika och en ny design. Jag har bestämmt mig för att ta tag i bloggandet och nu känns det som rätt tillfälle, hoppas att ni kommer att gilla det ni ser! :)

Idag vaknade jag och Malin vid 12 av att mamma hade lagat tacos. Vid 15 åkte Malin och jobbade och då kom Mawlien hit. Blev en del prat om allt mellan himmel och jord, sedan gick vi till ICA och köpte med oss massa gott som vi myst med ikväll till Alice i underlandet, som vi dock inte såg klart då annat dök upp.

Nu ska jag och Mawlien krypa ner i min säng och få oss lite sömn, imorgon väntar en ny dag med skola. Sovgott! ♥



Right now!